Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Κατάληψη στο Πολυτεχνείο από αντιεξουσιαστές
[News247]: Κατάληψη στο Πολυτεχνείο από αντιεξουσιαστές

[News247]: Κατάληψη στο Πολυτεχνείο από αντιεξουσιαστές

Το ίδρυμα τελεί υπό κατάληψη από ομάδες νεαρών, οι οποίοι σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου τόνισαν ότι σκοπός τους είναι να αναδείξουν “τα μηνύματα της εξέγερσης”

Περίπου τριάντα αντιεξουσιαστές προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης σε κατάληψη στο Πολυτεχνείο, ενώ συγκεντρώνονται έξω από αυτό φοιτητές και μέλη αριστερών οργανώσεων εν όψει εορτασμών.

Η κατάληψη ανακοινώθηκε στον ιστότοπο Athens Indymedia.

Οι αντιεξουσιαστές προτρέπουν σε “εξέγερση εδώ και τώρα” και ζητούν, μεταξύ άλλων, την απελευθέρωση των μεταναστών που συνελήφθησαν μετά την εξέγερση της Μόριας και την ικανοποίηση των αιτημάτων “των φυλακισμένων που βρίσκονται σε κινητοποίηση”.

“Η μνήμη κοιτάζει την τρομοκρατία και την υποκρισία της εξουσίας με οργή. Τα κόκαλα δεν αντέχουν να θαφτούν κάτω από τα λουλούδια που θα σαπίσουν το ίδιο βράδυ. Προσμένουν να αγκαλιαστούν και να ζωντανέψουν από τις νέες σάρκες της εξέγερσης”, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Οι αντιεξουσιαστές κάνουν λόγο για “ψηφιακή φυλακή – βραχιολάκι” και διαμαρτύρονται για τον “τον ηλεκτρονικό έλεγχο” που όπως υποστηρίζουν είναι “παντού”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!