Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Κάντε την πρόληψη στάση ζωής!
[News247]: Κάντε την πρόληψη στάση ζωής!

[News247]: Κάντε την πρόληψη στάση ζωής!

Ο προληπτικός έλεγχος συμβάλλει ουσιαστικά στην ανίχνευση ατόμων υψηλού κινδύνου που χρειάζονται περαιτέρω έλεγχο και παρακολούθηση

Με την ραγδαία εξέλιξη της ιατρικής, είναι πλέον στο χέρι μας όχι μόνο να αντιμετωπίζουμε περιστατικά υγείας αλλά και να προλάβουμε ή να χειριστούμε εγκαίρως ό,τι μπορεί να προκύψει.

Όλοι μας, μπορεί να φροντίζαμε περισσότερο τον εαυτό μας αν γνωρίζαμε πόσο απλό είναι να αποκτήσουμε μερικές υγιεινές συνήθειες, πόσο λίγος χρόνος χρειάζεται για να κάνουμε κάποιες τυπικές εξετάσεις, πόσο εύκολο είναι να προφυλάξουμε τον εαυτό μας από ασθένειες λιγότερο ή περισσότερο σοβαρές, μέσω του προληπτικού ελέγχου υγείας (check up).

Ο προληπτικός έλεγχος συμβάλλει ουσιαστικά στην ανίχνευση ατόμων υψηλού κινδύνου που χρειάζονται περαιτέρω έλεγχο και παρακολούθηση (πρόληψη). Επιπλέον μπορεί να οδηγήσει στη διάγνωση μιας παθολογικής κατάστασης σε πρώιμο στάδιο (έγκαιρη διάγνωση). Γίνεται περιοδικά και διαφοροποιείται ανάλογα με το φύλο και την ηλικία.

Στο Τμήμα Προληπτικού Ελέγχου ΥΓΕΙΑ και στο Τμήμα Προληπτικού Ελέγχου ΜΗΤΕΡΑ μπορείτε να διενεργήσετε τον ολοκληρωμένο προληπτικό  έλεγχο σε διάστημα τριών (3) ωρών.

Η εξατομικευμένη συμβουλευτική και η ολιστική προσέγγιση του εξεταζόμενου από το έγκριτο ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων σε συνδυασμό με τις άριστες νοσηλευτικές υπηρεσίες και τεχνολογικές εφαρμογές εξασφαλίζουν ότι θα έχετε πάντα μια αξιόπιστη εικόνα για την υγεία σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!