Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 15 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Καλύτερη η εικόνα με διάσπαρτες εστίες σε Κορωπί και Ζάκυνθο
[News247]: Καλύτερη η εικόνα με διάσπαρτες εστίες σε Κορωπί και Ζάκυνθο

[News247]: Καλύτερη η εικόνα με διάσπαρτες εστίες σε Κορωπί και Ζάκυνθο

Στο Κορωπί η φωτιά ξέσπασε μπροστά από τα σπίτια στην περιοχή Βύλιζα, ευτυχώς όμως λόγω των αντίθετων ανέμων κινήθηκε προς το βουνό, ενώ στην Ζάκυνθο στάλθηκαν ενισχύσεις από διάφορα μέρη της χώρας. Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Καμένα Βούρλα και Ιεράπετρα

Σε εξέλιξη αλλά με καλύτερη εικόνα και μικροεστίες βρίσκονται πλέον οι πυρκαγιές σε Κορωπί και Ζάκυνθο. Στο Κορωπί η φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή Βύλιζα, κυριολεκτικά μπροστά από τα σπίτια, ευτυχώς όμως λόγω των αντίθετων ανέμων κινήθηκε προς το βουνό όπου καθηλώθηκε. Στο σημείο μαζί με τις ενισχύσεις που έφτασαν, επιχειρούν πλέον 45 άντρες με 15 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα και 3 ελικόπτερα.

Στη Ζάκυνθο από χθες ξέσπασαν δύο νέα πύρινα μέτωπα και σε διαφορετικές περιοχές. Αρχικά, το μεσημέρι, ξέσπασε φωτιά σε δύσβατο σημείο, σε αγροτοδασική έκσταση στην περιοχή Καταστάρι Ζακύνθου η οποία μέχρι το πρωί είχε πάρει μεγάλη έκταση και έπεσε σε βαθιές χαράδρες που καθιστούσαν σχεδόν αδύνατη την προσέγγιση, ωστόσο πλέον εμφανίζει πολύ καλύτερη εικόνα και έχει μόνο μικροεστίες.

Αργότερα το απόγευμα χθες, ξέσπασε και νέο πύρινο μέτωπο σε χαμηλή βλάστηση στο Καπελέτι, κοντά στις Βολίμες, οπού συνεχώς κάποιοι φαίνεται πως φέτος βάζουν φωτιές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!