Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News247]: Ισχυρός σύμμαχος για το χρέος
[News247]: Ισχυρός σύμμαχος για το χρέος

[News247]: Ισχυρός σύμμαχος για το χρέος

Χείρα βοηθείας από την ΕΚΤ για το χρέος. Εξετάζεται η ένταξη στο QE μετά την δεύτερη αξιολόγηση

Σιωπηρή πρωτοβουλία για το θέμα τους ελληνικού χρέους , αναλαμβάνει η ΕΚΤ, κάνοντας τον μεσολαβητή μεταξύ ΔΝΤ και Βερολίνου, ενώ εμφανίζεται έτοιμη να ενεργοποιήσει το «όπλο» της ποσοτικής χαλάρωσης για την Ελλάδα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης

Την εξέλιξη της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος αναμένει η ηγεσία της ΕΚΤ, για να δει πως μπορεί να μπορέσει να έχει για το ελληνικό χρέος  κάτι πιο συγκεκριμένο από την απόφαση της 24ης Μαΐου για το χρέος.

Την πρωτοβουλία ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ και μέλος του λεγόμενου Washington Group που εξετάζει και το ελληνικό πρόγραμμα κ. Μπενουά Κερέ κατά την ακρόαση είχε την Δευτέρα στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μιλώντας- γενικά – για προσπάθειες της τράπεζας, ώστε το ελληνικό χρέος να καταστεί βιώσιμο.

Στο παρασκήνιο, κορυφαία στελέχη της Κεντρικής τράπεζας του Ευρώ δραστηριοποιούνται , στην κατεύθυνση να υπάρχει συνεχής επικοινωνία των κρατών μελών της Ευρωζώνης , που αντιδρούν σε μια άμεση λύση του χρέους και τους ΔΝΤ .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!