Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
35 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 8 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News247]: Ισχυροί οι δεμσοί Εθνικής Ασφαλιστικής – Εθνικής Τράπεζας, παρά την πώληση
[News247]: Ισχυροί οι δεμσοί Εθνικής Ασφαλιστικής – Εθνικής Τράπεζας, παρά την πώληση

[News247]: Ισχυροί οι δεμσοί Εθνικής Ασφαλιστικής – Εθνικής Τράπεζας, παρά την πώληση

“Δεν παίρνει διαζύγιο από την Εθνική Τράπεζα” διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΕΤΕ, κ. Π. Θωμόπουλος, αναφερόμενος στις προοπτικές της Εθνικής Ασφαλιστικής, με αφορμή την πώληση. Τι δηλώνουν ο πρόεδρος της Εταιρίας, κ. Χρ. Σαρδελής , ο αναπλ. Δδιευθύνων σύμβουλος, Στ. Κωνσταντάς και ο γενικός διευθυντής πωλήσεων, κ. Γ. Ζαφείρης

Παραμένουν οι δεσμοί της Εθνικής Ασφαλιστικής με την μητρική της Εθνική Τράπεζα, η οποία θα διατηρήσει το 25% της συμμετοχής της, μετά την πώληση πλειοψηφικού πακέτου σε ιδιώτη επενδυτή.

Σαφές μήνυμα προς αυτή την κατεύθυνση, απηύθηνε ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, κ. Παν. Θωμόπουλος, απευθυνόμενος στους 1.000 και πλέον παριστάμενους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βράβευσης, για τους διακεκριμένους συνεργάτες του αποκλειστικού δικτύου Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Όπως διευκρίνισε, «η Εθνική Τράπεζα δεν πρόκειται να πάρει διαζύγιο από την Εθνική Ασφαλιστική, αλλά αντίθετα κρατάμε και θα κρατήσουμε τους δεσμούς μας. Το 25% το οποίο θα έχουμε, για εμάς, για την Εθνική Τράπεζα, είναι δεσμός που δεν θα σπάσει”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Χριστόφορος Σαρδελής, μιλώντας στην εκδήλωση που έφερε τον τίτλο “Κορυφαίες Επιτυχίες – Νέες Προκλήσεις”, επικεντρώθηκε στα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα της εταιρίας, στην ισχυρή κεφαλαιακή της επάρκεια, αλλά και στην πλούσια δράση κοινωνικής υπευθυνότητας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!