Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Υπουργείο Εργασίας: Παραιτήθηκε η γγ Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων
[News247]: Υπουργείο Εργασίας: Παραιτήθηκε η γγ Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων

[News247]: Υπουργείο Εργασίας: Παραιτήθηκε η γγ Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων

Η Δήμητρα Χαλικιά ήρθε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με την πολιτική της προϊστάμενο, Ρία Αντωνοπούλου και στη συνέχεια υπέβαλε την παραίτησή της, η οποία και έγινε δεκτή

Την παραίτησή της από τη θέση της γενικής γραμματέως Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του υπουργείου Εργασίας υπέβαλε η Δήμητρα Χαλικιά, η οποία, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, έγινε αποδεκτή. Η γενική γραμματέας συγκρούστηκε ανοικτά με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, ενώ είχε αποστείλει και επιστολή της προς τον Αλέξη Τσίπρα με την οποία κατηγορούσε την πολιτική της προϊσταμένη για συκοφαντία, προσωπική ιδιοτέλεια, κακές επιλογές στη διαχείριση κοινοτικών χρημάτων και πολιτικές που πριμοδοτούν συγκεκριμένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Η επιστολή δημοσιεύθηκε σε κυριακάτικη εφημερίδα και η κ. Αντωνοπούλου, με ανακοίνωσή της τη Δευτέρα και χωρίς να αναφέρεται προσωπικά στην κ. Χαλικιά, έκανε λόγο για επιλογή τροφοδότησης με ανυπόστατες, ψευδείς ή ανακριβείς πληροφορίες που δημιουργεί μείζον θέμα πολιτικής δεοντολογίας. Το Μαξίμου φαίνεται πως είχε λάβει γνώση του περιστατικού και η παραίτηση έμοιαζε μονόδρομος.

Η Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, είναι αρμόδια για το συντονισμό, τη διαχείριση και την υλοποίηση παρεμβάσεων που αφορούν στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), καθώς και από άλλα εθνικά ή/και ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά μέσα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!