Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 14 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 10 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: H Inventor στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» με πράξεις αγάπης
[News247]: H Inventor στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» με πράξεις αγάπης

[News247]: H Inventor στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» με πράξεις αγάπης

Διασκορπισμένα στους χώρους του σπιτιού, σε ένα οίκημα που βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο χώρο 40 στρεμμάτων, τα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» απολάμβαναν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους

Τα παιδιά που ζουν στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Μελίσσια μοίρασαν αγκαλιές και χαμόγελα, σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου, με αφορμή τη νέα χορηγία στον οργανισμό με 45 κλιματιστικά και 20 αφυγραντήρες Inventor.

Διασκορπισμένα στους χώρους του σπιτιού, σε ένα οίκημα που βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο χώρο 40 στρεμμάτων, τα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» απολάμβαναν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Κάποια παίζοντας σχοινάκι στην αυλή, άλλα ρίχνοντας τεχνιέντως σουτάκια στο τέρμα, και άλλα καθισμένα στον καναπέ, βλέποντας κινούμενα σχέδια και ψιθυρίζοντας σε έναν δικό τους κώδικα επικοινωνίας. Όλα αυτά μέχρι την στιγμή όπου ο πρόεδρος του οργανισμού Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, φρόντισε να συγκεντρώσει όλη την παρέα στον χώρο του σαλονιού.

Μιλώντας για το σημαντικό έργο του οργανισμού και τη στήριξή του από την Inventor μέσω των χορηγιών προϊόντων κλιματισμού προηγμένης τεχνολογίας, τόνισε τη σημασία των κινήσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην ελληνική αγορά του κλιματισμού και των αφυγραντήρων, η Inventor βρήκε το καταλληλότερο «έδαφος» για να προσφέρει 45 κλιματιστικά και 20 αφυγραντήρες Inventor στον οργανισμό, δείχνοντας ότι αποτελεί μία εταιρεία με κοινωνικό πρόσωπο, διαθέτοντας ταυτόχρονα προϊόντα άριστης ποιότητας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!