Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News247]: ΙΚΕΑ: «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό» και στηρίζουμε το δικαίωμα των παιδιών στο παιχνίδι!
[News247]: ΙΚΕΑ: «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό» και στηρίζουμε το δικαίωμα των παιδιών στο παιχνίδι!

[News247]: ΙΚΕΑ: «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό» και στηρίζουμε το δικαίωμα των παιδιών στο παιχνίδι!

Η γνωστή εταιρία προσφέρει με κάθε αγορά ενός παιχνιδιού ή ενός βιβλίου, 1 ευρώ για τα παιδιά

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, για ακόμα μια χρονιά στηρίζει τα δικαιώματα των παιδιών και μας συστήνει τη νέα καμπάνια «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό».

Τα παιδιά για την ΙΚΕΑ είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο και για αυτό και η στήριξη των δικαιωμάτων τους αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής της εταιρείας.

Φέτος τα Χριστούγεννα, το ΙΚΕΑ Foundation μέσω της καμπάνιας «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό » προσφέρει, με κάθε αγορά ενός παιχνιδιού ή ενός βιβλίου, από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 24 Δεκεμβρίου, 1€ για τη στήριξη του δικαιώματος των παιδιών στο παιχνίδι και τη σωστή ανάπτυξή τους.

Χάρη στο παιχνίδι, τα παιδιά παίρνουν μαθήματα ζωής, χαίρονται και εκπαιδεύονται. Γίνονται πιο δημιουργικά, αλλά και αναπτύσσουν ποικίλες δεξιότητες, όπως το πώς να διαχειρίζονται τα ερεθίσματα που λαμβάνουν από το περιβάλλον και πώς να κοινωνικοποιούνται.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς που έχουν θέσει τα Ηνωμένα Έθνη αναφορικά με τα Δικαιώματα του Παιδιού, το παιχνίδι αποτελεί βασική ανάγκη και κάθε παιδί έχει δικαίωμα σε αυτό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!