Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Γιάννης Λεμπιδάκης: Το παιδί μου είναι ζωντανό – Το ευχαριστώ είναι λίγο
[News247]: Γιάννης Λεμπιδάκης: Το παιδί μου είναι ζωντανό – Το ευχαριστώ είναι λίγο

[News247]: Γιάννης Λεμπιδάκης: Το παιδί μου είναι ζωντανό – Το ευχαριστώ είναι λίγο

Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα του Μιχάλη Λεμπιδάκη, Γιάννη, μετά την απελευθέρωση του 53χρονου επιχειρηματία

“Το παιδί μου είναι ζωντανό. Το ευχαριστώ είναι λίγο για όλους όσοι συνέβαλαν”:

Φανερά συγκινημένος και καταπονημένος, αλλά ταυτόχρονα ανακουφισμένος ο Γιάννης Λεμπιδάκης, πατέρας του Μιχάλη που έζησε επί έξι μήνες και δύο ημέρες στα χέρια των απαγωγέων του ευχαρίστησε με δήλωσή του στο cretalive.gr  όλους όσοι συνέβαλαν στην απελευθέρωση του παιδιού του.

Ο πατέρας και ο αδελφός του Μιχάλη Λεμπιδάκη ήταν εκείνοι που σήκωσαν το βάρος της διαπραγμάτευσης με τους απαγωγείς από την πρώτη στιγμή. Οι δράστες, όλοι ‘Ελληνες, είχαν σχεδιάσει με μεγάλη προσοχή την απαγωγή και ήταν προετοιμασμένοι για να κρατήσουν μεγάλο διάστημα το θύμα τους, με δεδομένες και τις υπέρογκες απαιτήσεις τους, που ξεκίνησαν στα 100 εκατ. Ευρώ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο από τους δράστες είχαν εργασθεί στο παρελθόν στις επιχειρήσεις της οικογένειας Λεμπιδάκη.
 Η οικογένεια έφθασε στα όριά της ψυχολογικά, ειδικά όταν οι δράστες είχαν αραιώσει τις επικοινωνίες τους, επιχειρώντας με τον τρόπο αυτό να πιέσουν κι άλλο ώστε να αποσπάσουν μεγαλύτερα λύτρα. Έως αυτή την ώρα, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό αν δόθηκαν λύτρα, ωστόσο εκτιμάται ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το κρησφύγετο και να προχωρήσουν στην απελευθέρωση του ομήρου και στις συλλήψεις των δρστών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!