Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Εξεταστική: Αναπάντητα ερωτήματα για τις εταιρικές αλλαγές του Πρώτου Θέματος
[News247]: Εξεταστική: Αναπάντητα ερωτήματα για τις εταιρικές αλλαγές του Πρώτου Θέματος

[News247]: Εξεταστική: Αναπάντητα ερωτήματα για τις εταιρικές αλλαγές του Πρώτου Θέματος

Ο εκδότης Θέμος Αναστασιάδης δεν απάντησε σε σειρά ερωτημάτων για τις αλλεπάλληλες αλλαγές της εταιρικής μορφής του ομίλου και τη δανειοδότησή του. Δεν εξήγησε γιατί πώλησε και επαναγόρασε μετοχές από τον όμιλο Πήγασος που φωτογράφισε ως διαπλεκόμενο

Πλήθος ερωτημάτων που έμειναν τελικά αναπάντητα παρά την επτάωρη διάρκεια της συνεδρίασης προκάλεσε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια το σκέλος της κατάθεσης του Θέμου Αναστασιάδη που αφορύσε τους συνεχούς και ανεξήγητους μετασχηματισμούς της εταιρείας την περίοδο της κερδοφορίας της.

Ο κ. Αναστασιάδης αφηγήθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή μια ιστορία ανέλπιστης επιτυχίας της εφημερίδας η οποία ξεκίνησε με πολύ μικρό κεφάλαιο και απέκτησε αμέσως υψηλή κερδοφορία, δίχως πολιτικές πλάτες με απολύτως νόμιμο τραπεζικό δανεισμό και με αγώνα «κατά της διαπλοκής». Όταν όμως κλήθηκε να απαντήσει γιατί η εφημερίδα που κατά δήλωσή του πήγαινε ανέλπιστα καλά του το 2005 και το 2006 τελικά προχώρησε στην ίδρυση Αναπτυξιακής ΑΕ, ο εκδότης απέφυγε να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις.

Επίσης ο κ. Αναστασιάδης ισχυρίστηκε ότι η εφημερίδα έλαβε δάνειο 18 εκ. ευρώ για αναπτυξιακούς λόγους χωρίς να αποκαλύψει που διοχετεύτηκαν τα χρήματα γεγονός που προκάλεσε νέα ερωτήματα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!