Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου παρουσιάζει τα προγράμματα Επιστημών Υγείας
[News247]: Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου παρουσιάζει τα προγράμματα Επιστημών Υγείας

[News247]: Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου παρουσιάζει τα προγράμματα Επιστημών Υγείας

Εκδήλωση παρουσίασης του Πανεπιστημίου Κύπρου που ανήκει στο μεγαλύτερο Διεθνή Πανεπιστημιακό Οργανισμό Laureate International Universities

Το  Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πραγματοποιεί εκδήλωση  παρουσίασης της Ιατρικής Σχολής και των τμημάτων Επιστημών Υγείας και Ζωής στις 20 Φεβρουαρίου 2017,  ώρα 6:30μμ, στο αμφιθέατρο του  Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΔΟΑΤΑΠ, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ομοταγές προς τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και οι πτυχιούχοι του έχουν ακαδημαϊκά και επαγγελματικά δικαιώματα. Η Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι αναγνωρισμένη από το ΔΟΑΤΑΠ και είναι εγκεκριμένη από τον Κυπριακό Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε.).

Η Σχολή περιλαμβάνεται στο Διεθνή Ιατρικό Οδηγό της FAIMER (Foundation for the Advancement of International Medical Education and Research).  Έχει επίσης  βραβευτεί με δυο πρώτα βραβεία, μετά από διαγωνισμό, από την Crestron International Awards στις κατηγορίες Best Medical Solution και Best Education Installation. Καθηγητές της Ιατρικής Σχολής είναι ο κάτοχος βραβείου Νόμπελ Χημείας 2015, βιοχημικός Tomas Lindahl και ο κάτοχος βραβείου Νόμπελ Χημείας 1988, βιοχημικός Robert Huber.  Επίσης, επίτιμη καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής διατελεί η κάτοχος βραβείου Νόμπελ Χημείας 2009, βιοχημικός Ada Yonath.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!