Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 13 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
32 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Επικοινωνία Γεννηματά με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στον Κάλαμο
[News247]: Επικοινωνία Γεννηματά με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στον Κάλαμο

[News247]: Επικοινωνία Γεννηματά με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στον Κάλαμο

Η επικεφαλής της ΔΗΣΥ και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τηλεφώνησε στον Καπελιό και ενημερώθηκε για τις εξελίξεις. Το μέτωπο βρίσκεται σε υποχώρηση αλλά η Πυροσβεστική βρίσκεται σε επιφυλακή

Με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής Βασίλη Καπελιο επικοινωνησε η επικεφαλής της ΔΗΣΥ και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά για να ενημερωθεί για την εξέλιξη της πυρκαγιάς στον Κάλαμο.

Ο κ.Καπελιος την ενημέρωσε ότι το μέτωπο της πυρκαγιάς βρίσκεται σε υποχώρηση , αλλά οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής θα παραμείνουν σε επαγρύπνηση για παν ενδεχόμενο.

Η κ.Γεννηματα έγραψε στο facebook σχετικά:

“Επικοινώνησα πριν από λίγο με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής Βασίλη Καπέλιο και ενημερώθηκα για την εξέλιξη στο μέτωπο της πυρκαγιάς στον Κάλαμο.  Το μέτωπο της πυρκαγιάς βρίσκεται σε υποχώρηση, αλλά οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής θα παραμείνουν σε επαγρύπνηση για παν ενδεχόμενο.

Εξέφρασα στον Αρχηγό τη στήριξη μου στα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, που κάτω από αντίξοες συνθήκες, δίνουν τη μάχη με τις φλόγες και ευχήθηκα ταχεία ανάρρωση για τον αξιωματικό του Σώματος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!