Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Ελάσσον ζήτημα βρίσκει ο Κοντονής το ομοφοβικό παραλήρημα Κατσίκη
[News247]: Ελάσσον ζήτημα βρίσκει ο Κοντονής το ομοφοβικό παραλήρημα Κατσίκη

[News247]: Ελάσσον ζήτημα βρίσκει ο Κοντονής το ομοφοβικό παραλήρημα Κατσίκη

Ο υπουργός Δικαιοσύνης βρήκε φυσιολογικό να διαφωνούν οι ΑΝΕΛ με το ΣΥΡΙΖΑ σε “επιμέρους θέματα”, αναφερόμενος στις δηλώσεις Κατσίκη ότι δεν μπορούν ομοφυλόφιλοι να εργάζονται ως babysitter

Σε «επιμέρους» διαφωνία επιχείρησε να υποβιβάσει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, την ενδοκυβερνητική αντιπαράθεση που ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών μετά το ομοφοβικό παραλήρημα του Κωνσταντίνου Κατσίκη.

«Οι συνεργασίες έχουν το στοιχείο της διαφωνίας σε επιμέρους θέματα. Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτά τα ζητήματα διαφωνεί με τους ΑΝΕΛ. Δεν είναι η πρώτη και φαντάζομαι ότι δεν θα είναι η τελευταία» είπε ο κ. Κοντονής αναφερόμενος στο θέμα που προέκυψε από τις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ ο οποίος ζήτησε να τεθούν όρια στη σεξουαλική ελευθερία. «Οι διαφορετικές απόψεις στο κοινοβουλευτικό σύστημα όχι μόνο πρέπει να υπάρχουν, αλλά και να διατυπώνονται ελεύθερα» πρόσθεσε ο κ. Κοντονής και συμπλήρωσε: «εμείς είμαστε ένα κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς και οι ΑΝΕΛ ένα κόμμα συντηρητικών αρχών».

Στο θέμα επανήλθε πάντως ο κ. Κατσίκης. «Σεβόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των ανθρώπων. Διαφωνούμε όμως με την καθολική εξίσωση του γάμου με το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!