Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Η εκτέλεση στο Κερατσίνι και το καρτέλ ναρκωτικών
[News247]: Η εκτέλεση στο Κερατσίνι και το καρτέλ ναρκωτικών

[News247]: Η εκτέλεση στο Κερατσίνι και το καρτέλ ναρκωτικών

Υποψίες συσχετισμού της υπόθεσης του καρτέλ ναρκωτικών της Αθήνας με την εκτέλεση στο Κερατσίνι. Οι συγγενείς του θύματος δεν είναι καθόλου συνεργάσιμοι με τις Αρχές

Πλήρωσε την συγγενική και φιλική του σχέση με το συνοδηγό, ήταν αποτέλεσμα δικών του λαθών ή ήταν λάθος στόχος;

Αυτά είναι πολλά από τα βασικά ερωτήματα που προκύπτουν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής για την δολοφονία του οικογενειάρχη Αλβανού στο Κερατσίνι πριν περίπου δύο εβδομάδες, που δύο άγνωστοι, οι οποίοι επέβαιναν σε άλλο αυτοκίνητο και τον καταδίωκαν, κυριολεκτικά τον γάζωσαν, επί της οδού Σπερχειού, πυροβολώντας 10 φορές και στη συνέχεια ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν.

Τα ερωτήματα πυκνώνουν, καθώς από την δικογραφία της Ασφάλειας Αθηνών για την υπόθεση του καρτέλ ναρκωτικών με εγκέφαλο τον επονομαζόμενο «Γκέντι» που κινούσε τα νήματα σε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας, φαίνεται να προκύπτει πως ο συνοδηγός του θύματος που είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά και συγγενής του, είχε τραβήξει τα βλέμματα της συγκεκριμένου καρτέλ και ενδεχομένως την οργή.

Είχε σχέση με την εγκληματική αυτή οργάνωση και αυτονομήθηκε ή κράτησε ποσότητες για να της «σπρώξει» εκείνος; Είναι ένα άλλο ερώτημα. Αυτό που φαίνεται όμως να έχει συμβεί είναι ότι ο «Γκέντι» μάλλον τον στοχοποίησε και μάλιστα παρήγγειλε τον θάνατό του σε άλλους Αλβανούς μέλη του κυκλώματος προς αποπληρωμή δικού τους χρέους προς τον «εγκέφαλο» της οργάνωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!