Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Τα δωρεάν σεμινάρια στο Spoudase2017 ανοίγει η Google
[News247]: Τα δωρεάν σεμινάρια στο Spoudase2017 ανοίγει η Google

[News247]: Τα δωρεάν σεμινάρια στο Spoudase2017 ανοίγει η Google

Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Σπουδών είναι γεγονός! Δείτε όλο το πρόγραμμα και αναλυτικά τα σεμινάρια για εκπαιδευτικούς και όχι μόνο

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση του μεγαλύτερου Φεστιβάλ Σπουδών στην Ελλάδα το οποίου τα δωρεάν Workshops τα “ανοίγει” η Google με το Grow Greek Tourism Online από τις 11:00 έως τις 14:30 στο Αμφιθέατρο – Αεροφυλάκιο 1 το Σάββατο 24 Ιουνίου.

Το σεμινάριο της Google θα πραγματοποιηθεί Δωρεάν για τους επισκέπτες και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Το σεμινάριο μια πρωτοβουλία της Google η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού και της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπ. Παιδείας και υλοποιείται σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Το κορυφαίο τμήμα Πληροφορικής στην Ελλάδα, αυτό του Πανεπιστημίου Πειραιά παρουσιάζει στις 15:00 την ίδια ημέρα τις Σπουδές workshop πάνω στην Πληροφορική με θέμα ” Τηλεπικοινωνίες Μοχλός Ανάπτυξης και Προόδου, Προοπτικές Απασχόλησης“.

Θα μιλήσουν στελέχη από:

OTE – COSMOTE S.A.
VODAFONE HELLAS
WIND HELLAS
VICTUS Networks (joint venture of Vodafone Greece and Wind Hellas)
CYTA Ελλάς
Nokia Solutions and Networks (NSN), Greece
ERISCSON Hellas

Την Κυριακή το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά  θα πραγματοποιήσει κορυφαίο Workshop με τίτλο “Προηγμένες Τεχνολογίες Λογισμικού, Ασφάλειας και Ευφυΐας στην Πληροφορική “.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!