Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News247]: Διοικητής ΟΑΕΕ: Να πάει στη Βουλγαρία όποιος δεν μπορεί να πληρώσει
[News247]: Διοικητής ΟΑΕΕ: Να πάει στη Βουλγαρία όποιος δεν μπορεί να πληρώσει

[News247]: Διοικητής ΟΑΕΕ: Να πάει στη Βουλγαρία όποιος δεν μπορεί να πληρώσει

Σάλος με τη δήλωση του προέδρου του ΟΑΕΕ ο οποίος προέτρεψε τους ασφαλισμένους να κλείσουν τα μπλοκάκια τους και να ιδρύσουν εταιρία στην Βουλγαρία. Ο ίδιος επισημαίνει ότι η δήλωσή του παρερμηνεύθηκε

Την έντονη αντίδραση των ασφαλισμένων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) προκάλεσε η προκλητική παραδοχή του διοικητή του Ταμείου Δημήτρη Τσακίρη ότι όποιος αδυνατεί να καταβάλει τις εισφορές σε συνδυασμό με την υπέρογκη φορολογία, και το θεωρεί πατριωτικό, ας πάρει την οικογένειά του κι ας πάει στη Βουλγαρία!

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, ο κ. Τσακίρης προέτρεψε τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ να κλείσουν τα μπλοκάκια τους και να ιδρύσουν εταιρία στην Βουλγαρία αν δε μπορούν να ανταποκριθούν στις φορολογικές και ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις.

Στην παραπάνω προκλητική δήλωση προέβη ευρισκόμενος σε ενημερωτικές συναντήσεις για τις επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό στη Φλώρινα, όταν ρωτήθηκε από ασφαλισμένο ελεύθερο επαγγελματία πώς από την 1η Ιανουαρίου με τις αλλαγές στη φορολογία οι ασφαλισμένοι θα έχουν κίνητρο για εργασία, όταν καλούνται να πληρώσουν συνολικά το 80% του εισοδήματός τους στο κράτος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!