Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 13 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Χρ.Σπίρτζης: Σε βάθος η έρευνα για τις πρώην διοικήσεις του ΟΑΣΘ
[News247]: Χρ.Σπίρτζης: Σε βάθος η έρευνα για τις πρώην διοικήσεις του ΟΑΣΘ

[News247]: Χρ.Σπίρτζης: Σε βάθος η έρευνα για τις πρώην διοικήσεις του ΟΑΣΘ

Επίθεση στις προηγούμενες διοικήσεις του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7. “Πλέον δεν παίζουμε και αυτό το μήνυμα στέλνει η επιλογή Παππά” υπογράμμισε

Για απαράδεκτες και παράνομες συμβάσεις οι οποίες “έτρεχαν” στον ΟΑΣΘ και σε καμία δεν μπορούσαν να γίνουξν πλέον ανεκτές, μίλησε ο υπουργός  Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης στο Ραδιόφωνο 24/7 και στον Δημήτρη Χατζηνικόλα.

Όπως είπε ο κ. Σπίρτζης ο ΟΑΣΘ ήταν ένας οργανισμός που κατ’ όνομα είχε ως αρμοδιότητα τις αστικές συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης. “Στην ουσία ήταν ένας μηχανισμός που εξυπηρετούσε την αναπαραγωγή συγκεκριμένων πολιτικών και προσώπων και σχημάτων στη Θεσσαλονίκης και στη Βόρεια Ελλάδα και εκεί βρήκαμε μία κατάσταση η οποία πριμοδοτούσε το ελληνικό δημόσιο με μηδενικούς στην ουσία ελέγχους με πολλά εκατομμύρια περισσότερα σε σχέση με τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας” και συμπλήρωσε: “Ήταν φαινόμενα που δεν μπορούσαμε να ανεχθούμε. Υπήρχε μία επέκταση της σύμβασης που ψηφίστηκε από τη ΝΔ που ήταν απαράδεκτη και παράνομη. Η κινητή και ακίνητη περιουσία του οργανισμού θα περάσει στην περιουσία του ελληνικού δημοσίου, κάτι που δεν έκαναν ποτέ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!