Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Χατζηδάκης: Δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας τα μνημόνια
[News247]: Χατζηδάκης: Δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας τα μνημόνια

[News247]: Χατζηδάκης: Δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας τα μνημόνια

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μίλησε στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο. Παρουσίασε το σχέδιο της ΝΔ για το μέλλον και υποστήριξε ότι με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και μία ρύθμιση για το χρέος θα πάει χαμένη. Δηλωσε ότι ακόμη και εάν είναι αυτοδύναμη η ΝΔ θα επιδιώξει ευρείες συνεργασίες

Για «το σχέδιο της ΝΔ για το μέλλον», μίλησε αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να παραμείνει επ’ αόριστον μια χώρα Β’ κατηγορίας στην Ευρώπη και δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας τα μνημόνια.

«Η κρίση διαρκεί ήδη 7 χρόνια και σήμερα που μιλάμε, δυστυχώς, υπάρχουν λίγοι λόγοι να είμαστε αισιόδοξοι πως η χώρα μας θα μπορέσει να μπει σε τροχιά ισχυρής ανάπτυξης», προσέθεσε σημειώνοντας πως δεν ισχυρίζεται ότι ήταν όλα τέλεια λίγα χρόνια πριν, αλλά πως χωρίς αμφιβολία τα τελευταία 2 χρόνια βιώνουμε μια αισθητή οπισθοδρόμηση.

Ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης είχε τεράστιο κόστος και συνέβαλε στην επιστροφή της χώρας στην ύφεση, καθώς η Τράπεζα της Ελλάδος αποτιμά το κόστος στα 86 δισ. ευρώ, ενώ ο κ. Ρέγκλινγκ του ESM στα 100 δισ.

Είπε επίσης ότι η δημοσιονομική προσαρμογή εστιάζει στους φόρους, δημιουργώντας ασφυξία στην οικονομία, κάτι που δεν έκανε η Ιρλανδία και η Κύπρος, ενώ παράλληλα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι εχθρική και στην επιχειρηματικότητα και στο πρόγραμμα προσαρμογής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!