Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
33 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
30 °C 8 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News247]: Τo ΑΒηταρι της εταιρικής υπευθυνότητας
[News247]: Τo ΑΒηταρι της εταιρικής υπευθυνότητας

[News247]: Τo ΑΒηταρι της εταιρικής υπευθυνότητας

Μόνο το 2016, προσφέρθηκαν από την ΑΒ Βασιλόπουλος 905.299 γεύματα αξίας €2.426.738 σε συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη σε όλη τη χώρα! Ενώ, ειδικά στα παιδία η εταιρεία προσέφερε 186.721 σχολικά γεύματα αξίας €271.000

Οι δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας αποτελούν πλέον κομμάτι της ταυτότητας κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Οι εταιρείες, εστιάζοντας στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν άνθρωποι σε ανάγκη και σε πολιτικές που έχουν ως στόχο να περιορίσουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της λειτουργίας τους, «αποκαλύπτουν» τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται τη θέση τους μέσα στην κοινωνία. Ο τρόπος που πραγματοποιούνται αυτές οι ενέργειες αναδεικνύει τις αξίες και αποτελεί την «προστιθέμενη αξία» της κάθε επιχείρησης.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με το «ΑΒηταρι της αγάπης», την καινούρια πλατφόρμα που ενοποιεί το σύνολο των δράσεων που κάνει εδώ και χρόνια και δεσμεύεται εκ νέου για συνέχεια και διεύρυνση των προγραμμάτων εταιρικής υπευθυνότητας που υλοποιεί. Στο «ΑΒηταρι της αγάπης», αποτυπώνεται όλη η φιλοσοφία, οι αρχές και το όραμα της εταιρείας για μια κοινωνία αλληλεγγύης και για ένα καλύτερο αύριο για τις μελλοντικές γενιές. Για αυτό και υλοποίει ενέργειες που έχουν ως στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων σίτισης, αλλά και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!