Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Αστέρας Εξαρχείων: Παίκτριες, οπαδοί και προσφυγόπουλα μαζί στην κερκίδα
[News247]: Αστέρας Εξαρχείων: Παίκτριες, οπαδοί και προσφυγόπουλα μαζί στην κερκίδα

[News247]: Αστέρας Εξαρχείων: Παίκτριες, οπαδοί και προσφυγόπουλα μαζί στην κερκίδα

Ο Αστέρας Εξαρχείων είναι μία αντιφασιστική ομάδα που δεν νοιάζεται και πολύ για τις διακρίσεις και δεν την ενδιαφέρει αν θα ανέβει ή θα πέσει κατηγορία. Νοιάζεται όμως για τους πρόσφυγες και για τους αδυνάμους (Vid)

Ο Αστέρας Εξαρχείων είναι μια διαφορετική ομάδα. Οι φίλοι του Αστέρα γιορτάζουν τις ανόδους σε μεγαλύτερες κατηγορίες αλλά και τις… καθόδους, καθώς στήνουν σχετικές φιέστες άμα τη ευκαιρία. “Κάθοδος στο μπάσκετ, κάθοδος στη μπάλα, μαζι σου Αστεράρα, στα γούστα τα μεγάλα”, το πιο πρόσφατο μήνυμα . Πρόκειται άλλωστε για ένα αυτοσυντηρούμενο ερασιτεχνικό σωματείο που ανήκει στους παίκτες και στους οπαδούς του και οργανώνεται μέσα από ανοιχτές συνελεύσεις.

Πρόσφατα μετείχε στην εκδήλωσε “Γήπεδα, οπαδικό κίνημα, επιχειρηματίες, μπίζνες: Δύο κόσμοι σε ενότητα ή δύο κόσμοι σε ρήξη;”, στο πλαίσιο του 1ου φεστιβάλ Galopar της Ροσινάντε ενώ στηρίζει τις πρωτοβουλίες για να σταματήσει η βία, η ομοφοβία και οι διακρίσεις βάσει σεξουαλικού προσανατολισμού στα γήπεδα. Συνεχής είναι η παρουσία επίσης του Αστέρα στα ετήσια Αντιφασιστικά Φεστιβάλ Αυτοοργανωμένων αθλητικών ομάδων.

Ο Σύλλογος έχει ευαισθητοποιηθεί ιδιαιτέρως τους τελευταίους μήνες, εντείνοντας τη δράση του από το 2015, βοηθώντας εμπράκτως τους πρόσφυγες και τα παιδιά τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!