Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News247]: Β. Αποστολόπουλος: Να συνεργαστούμε οι Έλληνες για να κερδίσει η Ελλάδα
[News247]: Β. Αποστολόπουλος: Να συνεργαστούμε οι Έλληνες για να κερδίσει η Ελλάδα

[News247]: Β. Αποστολόπουλος: Να συνεργαστούμε οι Έλληνες για να κερδίσει η Ελλάδα

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της 4ης Οικονομικής Διάσκεψης της ΕΕΝΕ o πρόεδρος της, Βασίλης Αποστολόπουλος, ανοίγει τα χαρτιά του στο NEWS24/7

H 4η Οικονομική Διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου. Πέρα από τον επετειακό της χαρακτήρα, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ίδρυση της Ένωσης αποτελεί και την πρώτη  εκδήλωση που πραγματοποιείται μετά από ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στην Βουλή.

Καθώς από το βήμα της θα παρελάσει σχεδόν το σύνολο των υπουργών και υφυπουργών που καταπιάνονται με την οικονομική, παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα της χώρας καθώς και πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων εκτιμάται ότι θα υπάρξει μία πρώτη καταγραφή και σχόλιο όσων συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα στην Βουλή.

Το NEWS24/7, το ειδησιογραφικό brand του ομίλου 24MEDIA, το οποίο θα καλύψει ειδησιογραφικά τις εργασίες της διάσκεψης, συνομίλησε λίγες ώρες πριν την έναρξη της με τον Πρόεδρο της ΕΕΝΕ και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλο τόσο για την συμβολή της ΕΕΝΕ στην εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας όσο και για την πολυαναμενόμενη διάσκεψη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!