Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Αποκλειστικό: Σε Αφρικανή ανήκει η σορός της γυναίκας στους Αγίους Αναργύρους
[News247]: Αποκλειστικό: Σε Αφρικανή ανήκει η σορός της γυναίκας στους Αγίους Αναργύρους

[News247]: Αποκλειστικό: Σε Αφρικανή ανήκει η σορός της γυναίκας στους Αγίους Αναργύρους

Αφρικανικής καταγωγής η γυναίκα που βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση και «πακεταρισμένη» σε οικόπεδο των Αγίων Αναργύρων, όπως κατέληξε ο ανθρωπολόγος

Αφρικανικής καταγωγής η γυναίκα 45-55 ετών που βρέθηκε νεκρή και σε προχωρημένη αποσύνθεση πριν 15 ημέρες, σε οικόπεδο στους Αγίους Αναργύρους, στη συμβολή των οδών Ναυπάκτου και Αγίου Νικολάου.

Το θύμα ήταν τυλιγμένο με σακούλες σκουπιδιών και κουβέρτα κάτω από το καυτό ήλιο, με αποτέλεσμα την σχεδόν ολοκληρωτική του αποσύνθεση.

Ο χρόνος θανάτου υπολογίζεται στους 4-6 μήνες. Η σορός είχε μαύρα μακριά μαλλιά και το θύμα φορούσε ένα λουλουδάτο φόρεμα (φλοράλ) και στηθόδεσμο.

Κατά την ανθρωπολογική εξέταση του θύματος, ο καθηγητής ανθρωπολογίας που εξέτασε τα οστά της, κατέληξε στο συμπέρασμα πως είναι τελικά μαύρης φυλής και Αφρικανικής καταγωγής, ενώ τα οστά της δεν έφερε αλλοιώσεις από τυχόν πυροβολισμό, μαχαίρωμα ή στραγγαλισμό…

Βεβαίως δεν μπορεί να αποδειχθεί εάν ήταν ασφυκτικός ο θάνατός της, ωστόσο για την περίπτωση που ο θάνατος της επήλθε από χρήση ναρκωτικών, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως και σε αυτό το ερώτημα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!