Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Από δω πάνε κι άλλοι στην Ένωση Κεντρώων: Και θέμα Σαρίδη
[News247]: Από δω πάνε κι άλλοι στην Ένωση Κεντρώων: Και θέμα Σαρίδη

[News247]: Από δω πάνε κι άλλοι στην Ένωση Κεντρώων: Και θέμα Σαρίδη

Ο βουλευτής Γιάννης Σαρίδης φέρεται να έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Β. Λεβέντη. Δεν παρέστη στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων

Τον κίνδυνο να χάσει ένα ακόμη στέλεχός της, μετά τον βουλευτή Γιώργος Καρρά και τον Εκπρόσωπο Τύπου, Γιάννη Καλλιάνο αντιμετωπίζει η Ένωση Κεντρώων που δείχνει να φυλλοροεί λόγω εσωκομματικών προβλημάτων.

Αυτή τη φορά ο εσωκομματικός κίνδυνος προέρχεται από τον βουλευτή Γιάννη Σαρίδη ο οποίος δεν παρέστη στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας υπό τον πρόεδρο Βασίλη Λεβέντη. Κατά πληροφορίες έστειλε μάλιστα επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο του κόμματος όπου εκφράζει προβληματισμούς για τον τρόπο λειτουργίας της Ένωσης Κεντρώων αλλά και για το πολιτικό της μέλλον. Ο κ. Σαρίδης κοινοποίησε, όμως, τη δυσαρέσκεια του και στο Facebook με ανάρτηση-απάντηση σε εσωκομματικά καρφιά.

Οι διαμαρτυρίες του βουλευτή έχουν σημάνει, πάντως, συναγερμό στην Ένωση Κεντρώων με αποτέλεσμα να προγραμματίζεται συνάντησή του με τον Βασίλη Λεβέντη προκειμένου να πέσουν οι τόνοι. Πάντως, κύκλοι της Ένωσης Κεντρώων εκτιμούν ότι ο κ. Σαρίδης δεν θα κάνει τελικά το βήμα της ανεξαρτητοποίησης από την ΚΟ. 

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!