Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 7 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Από Αύγουστο, Σεπτέμβρη για το Μαξίμου
[News247]: Από Αύγουστο, Σεπτέμβρη για το Μαξίμου

[News247]: Από Αύγουστο, Σεπτέμβρη για το Μαξίμου

Σειρά συσκέψεων με υπουργούς έχει ο Τσίπρας με το βλέμμα στο Σεπτέμβριο και το Νοέμβριο, οπότε αναμένεται επίσκεψη Μακρόν, συνάντηση με Τζεντιλόνι και η ευρωαραβική διάσκεψη στην Αθήνα

Από Αύγουστο χειμώνα λέει ο λαός και στο Μαξίμου ήδη στρέφουν το βλέμμα στο Σεπτέμβριο και το Νοέμβριο, θέλοντας να ετοιμάσουν το έδαφος ώστε μετά το καλοκαίρι η πολιτική συζήτηση (και η κυβέρνηση) να ξεφύγει από τη μνημονιακή ατζέντα και να δοθεί έμφαση στην αναπτυξιακή πολιτική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιεί σειρά συσκέψεων με υπουργούς και συνεργάτες. Ειδικότερα σήμερα ο κ.Τσίπρας είχε κοινή σύσκεψη με τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη, τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου, τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Κατρούγκαλο και το υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα με αντικείμενο το επιχειρηματικό-αναπτυξιακό σκέλος για τρία γεγονότα το Σεπτέμβρη κ το Νοέμβρη, τα οποία στην κυβέρνηση θεωρούν πολύ σημαντικά.

Την επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Τη διεξαγωγή του Πρώτου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Ιταλίας στην Κέρκυρα στις 14 Σεπτεμβρίου, όπου ο κ.Τσίπρας θα συνάντηθει με τον Ιταλό ομόλογο του Πάολο Τζεντιλόνι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!