Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Η απάντηση του Διευθυντή στην καταγγελία διαβητικής μαθήτριας
[News247]: Η απάντηση του Διευθυντή στην καταγγελία διαβητικής μαθήτριας

[News247]: Η απάντηση του Διευθυντή στην καταγγελία διαβητικής μαθήτριας

Τι απαντά ο διευθυντής του σχολείου, όπου καθηγήτρια κατηγορείται, ότι έδιωξε καθηγήτρια από την τάξη, για να ελέγξει την τιμή του σακχάρου της

Ρατσιστική συμπεριφορά καθηγήτριας σχολείου στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, απέναντι σε μαθήτρια της β’ τάξης Λυκείου, η οποία πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων-Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη.

Σε επιστολή προς τον διευθυντή, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χρήστος Δαραμήλας, και ο γενικός γραμματέας, Γεώργιος Τσούτσας, μεταφέρουν το περιεχόμενο έγγραφης καταγγελίας, που τους κοινοποιήθηκε από τη μητέρα της μαθήτριας.

Δεν υπήρξε καμία απαγόρευση, παρά μόνο μία σύσταση

Σε δηλώσεις του ο διευθυντής του Σχολείου Χρήστος Παρασκευόπουλος επιβεβαίωσε ότι παρέλαβε την επιστολή της Ομοσπονδίας, καθώς και ότι προτίθεται να απαντήσει στα ζητήματα που θέτει η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ.

Χαρακτήρισε δε «ψευδή και κακόβουλα» δημοσιεύματα στο διαδίκτυο εκείνα «τα οποία λένε ότι καθηγήτρια πέταξε έξω από την τάξη μαθήτρια», όπως και την αναφορά στην καταγγελία της μητέρας ότι ειπώθηκε πως «η χορήγηση της ινσουλίνης σε κοινό χώρο αποσπά την προσοχή των παιδιών και τα ωθεί στα ναρκωτικά».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!