Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Η απάντηση στην ασφαλτόστρωση για… κλάματα στο Ρέθυμνο
[News247]: Η απάντηση στην ασφαλτόστρωση για… κλάματα στο Ρέθυμνο

[News247]: Η απάντηση στην ασφαλτόστρωση για… κλάματα στο Ρέθυμνο

Στο Ρέθυμνο πρωτοτύπησαν κάνοντας ασφαλτόστρωση χωρίς να μετακινηθούν τα αυτοκίνητα και οι κάδοι. Η απάντηση και οι επεξηγήσεις από την τοπική δημοτική Αρχή (Pics + VID)

Στην οδό Ε. Μαρούλη της πόλης του Ρεθύμνου, ο δήμος προχώρησε μεν σε εργασίες ασφαλτόστρωσης αλλά η άσφαλτος “έπεσε” χωρίς να μετακινηθούν αυτοκίνητα και… κάδοι.

Τα σημεία που κάλυπταν κάδοι σκουπιδιών αλλά και σταθμευμένα αυτοκίνητα έμειναν χωρίς ασφαλτόστρωση διαμορφώνοντας μια παράδοξη εικόνα που έκανε για προφανείς και λογικούς λόγους, τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου.

Οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι δεν ειδοποιήθηκαν εγκαίρως ώστε να μετακινήσουν τα αυτοκίνητά τους, ενώ διαφορετική άποψη διατύπωσαν δήμος και αστυνομία.

Ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, δήλωσε στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης πως ο άνθρωπος που χειρίζεται τον γερανό της τροχαίας είναι σε ένα μετεγχειρητικό στάδιο και δεν υπάρχει άλλος που μπορεί να δουλέψει τον γερανό.

Τι απαντά ο Δήμος Ρεθύμνου

“Φταίνε οι οδηγοί που δεν πήραν τα αυτοκίνητά τους”.

Σε συνέχεια του σάλου, των αναφορών και των επισημάνσεων μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου σχετικά με τις νέες “περίεργες” ασφαλτοστρώσεις που γίνονται εντός της πόλης του Ρεθύμνου και που, όπως τονίζει η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Ρεθύμνου, «υποτιμούν το έργο του Δήμου Ρεθύμνου», σε ανακοίνωσή της η δημοτική Αρχή ξεκαθαρίζει ότι «η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνου, καταρχήν:

Α) Ενημέρωσε τους πολίτες με σημειώματα που τοποθετήθηκαν στα σταθμευμένα αυτοκίνητα αργά τη νύχτα, επί τρεις μέρες, που επισήμαναν την ανάγκη να απομακρυνθούν τα αυτοκίνητα κατά τη μέρα της ασφαλτόστρωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!