Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 9 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 6 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [News247]: Οι 6 ‘φυλές’ των Ευρωπαίων. Απέχεις μόνο 8 ερωτήσεις για να βρεις σε ποια ανήκεις
[News247]: Οι 6 ‘φυλές’ των Ευρωπαίων. Απέχεις μόνο 8 ερωτήσεις για να βρεις σε ποια ανήκεις

[News247]: Οι 6 ‘φυλές’ των Ευρωπαίων. Απέχεις μόνο 8 ερωτήσεις για να βρεις σε ποια ανήκεις

Σε λιγότερο από ένα λεπτό μπορείς που δεις που ανήκεις και πόσοι άλλοι στην Ευρώπη μοιράζονται τις ίδιες με εσένα

Το Chatham House και η Kantar Public ρώτησαν περισσότερους από 10.000 Ευρωπαίους πολίτες σχετικά με τις απόψεις τους πάνω στην ΕΕ και τρέχοντα πολιτικά ζητήματα. Έπειτα από ανάλυση των δεδομένων, εντόπισαν έξι πολιτικές «φυλές» στην Ευρώπη, που ξεπερνούν τα εθνικά σύνορα και των οποίων τα μέλη έχουν παρόμοιες απόψεις και βιώματα. Κάντε το τεστ στα ελληνικά και μάθετε σε ποια «φυλή» είστε πιο κοντά .

Οι φυλές εντοπίστηκαν με βάση τα δεδομένα δημοσκόπησης που διενεργήθηκε στα τέλη του 2016 και στις αρχές του 2017 από το Chatham House και την Kantar Public σε 10 χώρες.

Ο σχεδιασμός της έρευνας ολοκληρώθηκε στα αγγλικά και στα γαλλικά τον Νοέμβριο του 2016. Αμέσως μετά ακολούθησε η διαδικασία πλήρους μετάφρασης σε όλες τις άλλες γλώσσες που χρησιμοποιήθηκαν στην έρευνα. Εφαρμόστηκε μια διαδικασία διόρθωσης σε τρία στάδια.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε μεταξύ Δεκεμβρίου 2016 και Ιανουαρίου 2017 σε αντιπροσωπευτικό δείγμα πληθυσμού σε 10 ευρωπαϊκές χώρες (Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!