Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [News]: H ζωή της influencer Κιάρα Φεράνι έγινε ντοκιμαντέρ
[News]: H ζωή της influencer Κιάρα Φεράνι έγινε ντοκιμαντέρ

[News]: H ζωή της influencer Κιάρα Φεράνι έγινε ντοκιμαντέρ

Θα κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Η Chiara Ferragni (Κιάρα Φεράνι) έχει βαδίσει ξανά σε κόκκινο χαλί, αλλά στο επερχόμενο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας η παρουσία της Ιταλίδας fashion blogger-influencer με επιχειρηματικές δραστηριότητες θα είναι ξεχωριστή.

Στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας που θα διεξαχθεί από τις 28 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου, θα κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, το οποίο θα σηματοδοτήσει τη 10η επέτειο της ψηφιακής της πλατφόρμας «The Blonde Salad».

Με τίτλο «Chiara Ferragni – Unpressed», το ντοκιμαντέρ συμπεριλήφθηκε στην κατηγορία «Sconfini» του επίσημου προγράμματος του Φεστιβάλ. Το docufilm «Chiara Ferragni – Unpressed» θα προβληθεί στις 4 Σεπτεμβρίου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Ferragni κοινοποίησε αμέσως την είδηση στους 17 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, προσθέτοντας φωτογραφία από προηγούμενη διοργάνωση του Φεστιβάλ Βενετίας και λεζάντα: «Παιδιά: Σχεδόν κλαίω από ευτυχία που ανακοινώνω ότι το docu-film για τη ζωή μου θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας 2019. Σ’ ευχαριστώ @elisamoruso που σκηνοθέτησες αυτή την ταινία και πραγματοποίησες το όνειρο των παιδικών μου χρόνων. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που θα το δείτε!”.

Η influencer κάλεσε επίσης τους θαυμαστές της να ακολουθήσουν τον νέο λογαριασμό της στο Instagram @chiaraferragniunposted, που απέκτησε 30.000 ακόλουθους σε χρονικό διάστημα λιγότερο των έξι ωρών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!