Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Ζήγρας: Αν είναι γυναίκα μου η Βίκυ Σταμάτη, να μου δώσει διαζύγιο!
[News]: Ζήγρας: Αν είναι γυναίκα μου η Βίκυ Σταμάτη, να μου δώσει διαζύγιο!

[News]: Ζήγρας: Αν είναι γυναίκα μου η Βίκυ Σταμάτη, να μου δώσει διαζύγιο!

Ο ’κης Τσοχατζόπουλος ξόδεψε περίπου 2,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να εκλεγεί το 2004 και το 2007 και να εξασφαλίσει τη βουλευτική ασυλία, υποστηρίζει το άλλοτε δεξί του χέρι

Ως θύμα του εξάδελφου του ’κη Τσοχατζόπουλου εμφανίστηκε ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο Νίκος Ζήγρας, κατηγορούμενος στην υπόθεση για τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών.
Απολογούμενος ο Νίκος Ζήγρας εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση σε βάρος του πρώην υπουργού και συγκατηγορούμενου του ’κη Τσοχατζόπουλου, κατονομάζοντάς τον ως τον τελικό αποδέκτη μιζών για την προμήθεια των εξοπλιστικών προγραμμάτων των υποβρυχίων και των TOR-M1.
Όπως ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος, ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών το «δεξί χέρι» του ’κη Τσοχατζόπουλου, λειτούργησε κατ εντολή του πρώην υπουργού και τόνισε πως όλες οι αγοροπωλησίες ακινήτων με την εμπλοκή υπεράκτιων εταιριών, που αναφέρονται στο κατηγορητήριο, ήταν εικονικές.
“Ο Τσοχατζόπουλος δεν μου είπε από πού ήταν τα χρήματα. Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου, Ντίνος Μιχαηλίδης, μου είπε ξεκάθαρα. Η αλήθεια είναι μία και αποκαλύπτεται από τα έγγραφα που έρχονται από την Ελβετία. Ο ίδιος ο ’κης Τσοχατζόπουλος το γνωρίζει. Βρέθηκα ξαφνικά από το πουθενά να έχω επαφές με πολιτικούς, εργοστάσια, πολλά χρήματα. Μου γνώρισε ο ’κης Τσοχατζόπουλος τον Ντίνο Μιχαηλίδη ως φίλο του που εκπροσωπεί αραβικά fund και θα έκαναν επενδύσεις σε ακίνητα. Τελικά όπως μου είπε ο Ντίνος Μιχαηλίδης τα χρήματα προέρχονταν από εξοπλιστικά προγράμματα, μίζες από ρωσικούς πυραύλους και αντισταθμιστικά”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!