Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News]: Βρείτε εργασία και προσωπικό εύκολα και γρήγορα από το κινητό σας
[News]: Βρείτε εργασία και προσωπικό εύκολα και γρήγορα από το κινητό σας

[News]: Βρείτε εργασία και προσωπικό εύκολα και γρήγορα από το κινητό σας

Οι ιδρυτές της εφαρμογής MyJobNow, που έφερε τα πάνω-κάτω στο χώρο εργασίας

Μια εφαρμογή έφερε τα πάνω-κάτω στην αναζήτηση εργασίας. Το MyJobNow είναι το app που βοηθάει επιχειρήσεις στους κλάδους εστίασης, λιανικής και τουρισμού στην πρόσληψη προσωπικού, ενώ δίνει τη δυνατότητα σε υποψήφιους εργαζόμενους να αναζητήσουν επαγγελματική απασχόληση, μέσω της εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο.

Οι ιδρυτές, Στέφανος Κατσίμπας και Αγαμέμνων Παπάζογλου μιλάνε στο newsbeast.gr για το πώς ξεκίνησε η ιδέα του MyJobNow , για το ρίσκο που χρειάστηκε να πάρουν, αφού παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους, ενώ εξηγούν πώς ακριβώς λειτουργεί η εφαρμογή, η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και σε χώρες του εξωτερικού.

-Πώς ξεκίνησε η ιδέα του MyJobNow;

Στέφανος Κατσίμπας: Τον Δεκέμβριο του 2017, μαζί με τον Αγαμέμνων μελετήσαμε την αγορά εργασίας σε δουλειές πρώτης γραμμής στους κλάδους της εστίασης, της λιανικής, του τουρισμού και των logistics. Παρατηρήσαμε ότι η αγορά αυτή έχει μεγάλη κινητικότητα και είναι αρκετά μεγάλη για να στηρίξει μια επιχείρηση που θα κάλυπτε τις φιλοδοξίες μας. Έτσι, αφού η πρώτη μελέτη επιβεβαίωσε τις υποψίες μας, δημιουργήσαμε την πρώτη ομάδα με τους Χρήστο Κοψιδά και Ιωάννη Γιαζλά για να φτιάξουμε ένα πρώιμο προϊόν. Λίγο αργότερα προστέθηκε στην ομάδα μας ο Αλέξανδρος Παπασπυρίδης. Εργαστήκαμε τα Σαββοκύριακα και τα βράδια για να βγάλουμε το πρώιμο προϊόν τον Μάρτιο του 2018 για να δοκιμάσουμε και απτά την ιδέα.

-Ήταν για εσάς μεγάλο το ρίσκο στην Ελλάδα της κρίσης να υλοποιήσετε ένα τέτοιο εγχείρημα;

Αγαμέμνων Παπάζογλου: Σε κάθε νέα επιχειρηματική προσπάθεια υπάρχει και το επιχειρηματικό ρίσκο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!