Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: «Η Βουλή είναι ενήμερη για το πού δίνονται τα μυστικά κονδύλια»
[News]: «Η Βουλή είναι ενήμερη για το πού δίνονται τα μυστικά κονδύλια»

[News]: «Η Βουλή είναι ενήμερη για το πού δίνονται τα μυστικά κονδύλια»

Προχωράμε κανονικά και όποιος έχει διαφορετική γνώμη θα την εκφράσει μέσα στη Βουλή, τόνισε ο αναπληρωτής υπ. Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας

«Τα απόρρητα κονδύλια έχουν να κάνουν με εθνικές ανάγκες κι εθνικούς σκοπούς και με νόμο που πέρασε η ελληνική κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ, η Βουλή αλλά και οι αρχηγοί των κομμάτων είναι ενήμεροι για τα χρήματα τα οποία δίνονται, το πού, πώς, γιατί και για ποιους σκοπούς δίνονται», επισήμανε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Σχολιάζοντας την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά, ο κ. Ρήγας ανέφερε ότι «ο Νίκος Κοτζιάς έκανε μια μεγάλη προσπάθεια. Του πιστώνουμε όλοι αυτή την προσπάθεια για την επίλυση του θέματος με το όνομα της ΠΓΔΜ , άλλα δεν είναι μόνο αυτό. Έχει κάνει μεγάλο έργο στο υπουργείο Εξωτερικών σε ό,τι αφορά την εξωτερική πολιτική, ενεργή εξωτερική πολιτική και πολύπλευρη, με στόχο την ειρήνη και ειδικά σε μια περιοχή ταραγμένη. Θα ήταν προτιμότερο να μην είχε παραιτηθεί».

Παράλληλα κατέστησε σαφές ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα διαφωνίας ως προς τη Συμφωνία των Πρεσπών , ακόμη περισσότερο από τη στιγμή που ανέλαβε το υπουργείο Εξωτερικών ο πρωθυπουργός. Η Συμφωνία με την ΠΓΔΜ συνεχίζεται».

Παρατήρησε ότι η κυβέρνηση στηρίζεται από τρία κόμματα, είναι λογικό να υπάρχει διαφορετική προσέγγιση σε κάποια πράγματα. Ούτως ή άλλως το Μακεδονικό δεν ήταν μέσα στην αρχική προγραμματική συμφωνία με τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο, όπως είπε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!