Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [News]: Το Twitter επεκτείνει την εφαρμογή απόκρυψης ανεπιθύμητων απαντήσεων
[News]: Το Twitter επεκτείνει την εφαρμογή απόκρυψης ανεπιθύμητων απαντήσεων

[News]: Το Twitter επεκτείνει την εφαρμογή απόκρυψης ανεπιθύμητων απαντήσεων

Ο χρήστης θα μπορεί να διαχειρίζεται τις απαντήσεις άλλων χρηστών στα tweet του

Το Twitter θα επεκτείνει την εφαρμογή, που επιτρέπει στους χρήστες να αποκρύπτουν ανεπιθύμητες απαντήσεις στα tweets τους.

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να αποκρύπτουν στην σελίδα τους ορισμένες απαντήσεις στα tweets τους, που μπορεί να είναι δυσάρεστες ή ακατάλληλες. Σύμφωνα με την εταιρεία, η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχο στις συνομιλίες τους στο Twitter.

Όταν αποκρύπτεται μια απάντηση, αυτή δεν θα αφαιρείται από το νήμα, αλλά απλώς δεν θα εμφανίζεται δημόσια, παρά μόνο αν ο χρήστης της σελίδας θέλει να εμφανίζεται. Θεωρητικά, αυτό επιτρέπει στους χρήστες, να αμβλύνουν τις δυσάρεστες αντιπαραθέσεις.

Η εφαρμογή έχει ήδη δοκιμαστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Ιαπωνία και αποσκοπεί σύμφωνα με την εταιρεία, στο να καθαρίσει το καταχρηστικό περιεχόμενο και να κάνει την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης πιο φιλική προς το χρήστη. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, η εταιρεία διαπίστωσε, ότι οι χρήστες αποκρύπτουν τις απαντήσεις, που βρήκαν «άσχετες, εκτός θέματος ή ενοχλητικές».

Σχετικά Tags
Twitter

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!