Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News]: Τσακαλώτος: Ελάφρυνση χρέους δε σημαίνει και τέταρτο μνημόνιο
[News]: Τσακαλώτος: Ελάφρυνση χρέους δε σημαίνει και τέταρτο μνημόνιο

[News]: Τσακαλώτος: Ελάφρυνση χρέους δε σημαίνει και τέταρτο μνημόνιο

Δεν προκύπτει από τις επαφές με το ΔΝΤ ότι το Ταμείο επιθυμεί και άλλο πρόγραμμα, τονίζει ο υπουργός Οικονομικών

Δεν προκύπτει από τις επαφές με το ΔΝΤ ότι το Ταμείο επιθυμεί και άλλο πρόγραμμα, πλέον του υφιστάμενου, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενημερώνοντας την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.
Κατά την ομιλία του επί του προσχεδίου του προϋπολογισμού 2017, ο κ. Τσακαλώτος ξεκαθάρισε εξάλλου ότι «η κυβέρνηση αυτή δεν έχει αφήγημα success story. Το αφήγημά μας είναι, πώς μπορούμε να ξαναφέρουμε την ανάπτυξη, αλλά κυρίαρχα, πως αυτή θα ενσωματώνει εμπράκτως τις κοινωνικές δυνάμεις που η κυρίαρχη ελίτ έχει απεμπολήσει».
«Εμείς θεωρούμε ότι μπορεί να υπάρχει μια ηγεμονική στρατηγική που έχει αναπτυξιακό όραμα, με πρώτη μέριμνα τον κόσμο της εργασίας και ως προς τις δαπάνες και τις μειώσεις της φορολογίας και τις εργασιακές σχέσεις. Οι παρεμβάσεις μας όλες είναι προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος, προκαλώντας την αντιπολίτευση, και ιδίως την ΝΔ, να δώσει μια καθαρή απάντηση, αν σε αυτό συμβαδίζει με την κυβέρνηση, ή αν συμφωνεί με το ΔΝΤ για περαιτέρω αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!