Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [News]: Τρώμε στα πιο παραδοσιακά μαγειρεία της Αθήνας
[News]: Τρώμε στα πιο παραδοσιακά μαγειρεία της Αθήνας

[News]: Τρώμε στα πιο παραδοσιακά μαγειρεία της Αθήνας


Έχουν καταφέρει όχι μόνο να επιβιώσουν στο πέρασμα του χρόνου αλλά και να διατηρήσουν όλα εκείνα τα αυθεντικά στοιχεία που τα έκαναν να ξεχωρίσουν και να παραμείνουν στην κορυφή των προτιμήσεων όσων επιλέγουν το σπιτικό φαγητό ακόμη και για την έξοδό τους.

Τα πέντε οινομαγειρεία που ακολουθούν κάποια από αυτά μετράνε περισσότερο από έναν αιώνα ζωής σε πείσμα των καιρών αποδεικνύουν πως όταν κάτι βασίζεται στην ποιότητα και το μεράκι έχει διάρκεια. Και μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.

Οικονόμου

Στη γραφική περιοχή των ’νω Πετραλώνων, που φέρνει στο νου εικόνες από την παλιά Αθήνα, το οινομαγειρείο Οικονόμου, λειτουργεί από την δεκαετία του ’30, και από τότε φημίζεται για το σπιτικό του φαγητό.

Όλα τα πιάτα του είναι μαγειρεμένα στην κατσαρόλα, όπως τα φαγητά της γιαγιάς. Απλές αλλά γνώριμες γεύσεις, εδώ θα δοκιμάσετε εξαιρετικά λαδερά, νοστιμότατους λαχανοντολμάδες, χειροποίητες πίτες, κόκορα κρασάτο.

Συνδυάστε το φαγητό σας με το τσίπουρο εξαιρετικής ποιότητας που σερβίρεται στο οινομαγειρείο.

Πληροφορίες
Τρώων 41 & Κυδαντιδών, ’νω Πετράλωνα, τηλ. 210 3467555

Ήπειρος

Έχοντας πίσω του μια ιστορία μισού αιώνα, το οινομαγειρείο Ήπειρος το μοναδικό πατσατζίδικο που λειτουργεί πλέον στη Βαρβάκειο Αγορά θα σας μετατρέψει σε αμετανόητους λάτρεις του πατσά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!