Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News]: Το τρικ CEO εταιρίας 2,7 δισ. $ για να τρομάζει τους… λιπόψυχους υποψήφιους υπαλλήλους
[News]: Το τρικ CEO εταιρίας 2,7 δισ. $ για να τρομάζει τους… λιπόψυχους υποψήφιους υπαλλήλους

[News]: Το τρικ CEO εταιρίας 2,7 δισ. $ για να τρομάζει τους… λιπόψυχους υποψήφιους υπαλλήλους

Έχει τον τρόπο του να ξεχωρίζει τους κατάλληλους με μια ηχηρή προειδοποίηση!

Όταν ο διευθύνων σύμβουλος της Canada Goose των 2,7 δισ. δολαρίων περνά από συνέντευξη επίδοξους υπαλλήλους, έχει τον τρόπο του να ξεχωρίζει τους κατάλληλους με μια ηχηρή προειδοποίηση!

Ζωγραφίζει μια εφιαλτική εικόνα δηλαδή, η απάντηση στην οποία του δείχνει τι σόι άνθρωπος είναι ο υποψήφιος, αλλά και τον βαθμό της προσαρμοστικότητάς του στις αλλαγές.

Σε κάθε συνέντευξη για δουλειά λοιπόν, ο Dani Reiss προειδοποιεί τον κόσμο πως η Canada Goose είναι ένα «τρελό μέρος να δουλεύεις». Κι αυτό γιατί θέλει, όπως λέει, οι υπάλληλοί του να παίρνουν το δικό τους επαγγελματικό μονοπάτι, αλλά και να ανταποκρίνονται ενθουσιωδώς στις αλλαγές.

«Αυτό το μέρος είναι ένα τρελό μέρος να δουλεύεις», επαναλαμβάνει, περιμένοντας την απόκριση του υποψηφίου. Μια απόκριση που θα κρίνει τελικά την πρόσληψή του στην καναδική φίρμα ακριβών ενδυμάτων για εξωτερικές δραστηριότητες. Κι αυτό γιατί το χαρακτηριστικό που ψάχνει κυρίως στον κόσμο που δουλεύει γι’ αυτόν είναι η προσαρμοστικότητα.

Και μας λέει πως αυτά είναι τα ακριβή του λόγια: «Η δουλειά σου θα είναι τελείως διαφορετική σε 12 μήνες. Δεν μπορώ να σου πω σήμερα τι ακριβώς θα είναι, αλλά μπορώ να σου πω ότι δεν θα είναι η ίδια με τη σημερινή». Κι αυτό γιατί αναζητά «κόσμο που έχει νεωτεριστικό πνεύμα και μια ασίγαστη ενέργεια μέσα του, πάθος».

Και το λέει ο άνθρωπος που πήρε τη μικρή εταιρία που είχε φτιάξει ο παππούς του και τη γιγάντωσε, φέρνοντάς τη πέρυσι στο χρηματιστήριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!