Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [News]: Τραβόλτα, ανανεωμένος χώρος & σταθερή ποιότητα
[News]: Τραβόλτα, ανανεωμένος χώρος & σταθερή ποιότητα

[News]: Τραβόλτα, ανανεωμένος χώρος & σταθερή ποιότητα


Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Το 2012 ξεκινάει στο Περιστέρι -συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Παύλου και τον αριθμό 33- μια γευστική ιστορία με άρωμα θάλασσας. Αγνής, ζωντανής κι εθιστικής.

Ο «Τραβόλτα» αναγεννιέται με την υπογραφή των, Σπύρου και Βαγγέλη Λιάκου γνωστών από το Base Grill και το Cookoovaya, που μπαίνουν στο «κόλπο» με τον Ανέστη Λαζάι.

Ο τελευταίος, για όσους δεν γνωρίζουν, αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με το παρελθόν μιας και ο παλιός «Τραβόλτα» του χορευτή της εποχής Λάκη Λαμπρόπουλου, η πιο φημισμένη ψαροταβέρνα της πόλης, υπήρξε το «σπίτι» του από τα 12 του. Εκεί έγινε ο καλύτερος ψήστης, εκεί έμαθε τα πάντα για το ψάρι, εκεί μυήθηκε στη «φρεσκάδα» που οφείλει να έχει κάθε ψαροταβέρνα.

Αυτά για την ιστορία του πράγματος.

Μετά το θάνατο του Λάκη ωστόσο, ο «Τραβόλτα», μετακομίζει στη διπλανή αυλή και παράλληλα συναντιέται ο δρόμος του με τους Σπύρο και Βαγγέλη.

Η προσήλωση της συμμορίας των τριών στην πρώτη ύλη που (θα) έχει την ύψιστη ποιότητα με το φρέσκο ψάρι να πρωταγωνιστεί, αποτελούν κοινό τόπο.

Κάπως έτσι η νέα εποχή του «Τραβόλτα», τον έχει εντάξει στις εμπειρίες ψαροφαγίας επιπέδου της Αθήνας, με τα πιάτα του να μυρίζουν θάλασσα και αυτό να μην παύει ποτέ να αποτελεί προτεραιότητα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!