Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: «Η τουρκική προκλητικότητα έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα»
[News]: «Η τουρκική προκλητικότητα έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα»

[News]: «Η τουρκική προκλητικότητα έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα»

O Πάνος Καμμένος ζήτησε την αναβολή της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Ο Πάνος Καμμένοςμιλώντας από την Αλεξανδρούπολη, έστειλε μήνυμα προς την Άγκυρα ότι η προκλητικότητά της «έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα» και ζήτησε ενότητα για την αντιμετώπισή της λέγοντας ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια για πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του Πάνου Καμμένου :

«Η τουρκική προκλητικότητα έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα. Συνεχείς παραβιάσεις οδηγούνται σε εμπλοκές και αερομαχίες. Στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο έχουμε παραβίαση του διεθνούς δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και του δικαίου της θάλασσας, με την παρουσία – παράνομα -τουρκικών πλοίων στην κυπριακή ΑΟΖ. Οι σύμμαχοί μας, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Αίγυπτος, το Ισραήλ καταδικάζουν την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας. Βρισκόμαστε σε μία κρίση. Αυτό που απαιτεί αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι την ενότητα του ελληνικού λαού, την ενότητα του Έθνους, την ενότητα του λαού και του κλήρου, την ενότητα των πολιτικών δυνάμεων.

Θέλω να ζητήσω από εδώ, από τον Έβρο, από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τον Πρωθυπουργό, σε αυτές τις στιγμές, να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας, να αναβληθεί η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που μετατρέπεται από την πρόταση μομφής. Ο ελληνικός λαός και οι Ένοπλες Δυνάμεις απαιτούν αυτή τη στιγμή τη συμπαράσταση όλων μας, μία κοινή εθνική φωνή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!