Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Τούρκοι θέλουν να πάρουν στην Αττάλεια εκκρεμή επένδυση στη Ρόδο
[News]: Τούρκοι θέλουν να πάρουν στην Αττάλεια εκκρεμή επένδυση στη Ρόδο

[News]: Τούρκοι θέλουν να πάρουν στην Αττάλεια εκκρεμή επένδυση στη Ρόδο

Τι υπόσχονται στον επενδυτή που θέλει να κατασκευάσει μονάδα αποκατάστασης ασθενών

Να εγκαταλείψει την επένδυση σε πρότυπη μονάδα υγείας στη Ρόδο, που έχει κολλήσει στη γραφειοκρατία και να την μεταφέρει στην Αττάλεια, επιχειρούν να πείσουν μεγαλοεπενδυτή Τούρκοι επιχειρηματίες, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική ».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο επενδυτής ενδιαφέρεται να επενδύσει σε μεγάλη έκταση στην περιοχή Άμαρτος της Κρητηνίας στη Ρόδο , η οποία έχει κολλήσει στο Κεντρικό Αρχειολογικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, ο επενδυτής που προτίθεται να χρηματοδοτήσει την κατασκευή ιατρικής μονάδας αποθεραπείας, δέχθηκε πρόταση από Τούρκους επιχειρηματίες, να εγκαταλείψει την προσπάθεια στη Ρόδο και να επενδύσει για την κατασκευή της ίδιας μονάδας στην Αττάλεια, προσφέροντάς του «γη και ύδωρ», για να αλλάξει τα πλάνα του.

Οι Τούρκοι επιχειρηματίες που παρακολουθούν με ενδιαφέρον την πορεία του έργου στην Κρητηνία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αλλά και έχοντας διαπιστώσει από την εμπειρία στη χώρα τους ότι ο ιατρικός τουρισμός κερδίζει συνεχώς έδαφος, τον προσέγγισαν και του πρότειναν συνεργασία για την κατασκευή της μονάδας αποθεραπείας στην Αττάλεια. Του επεσήμαν μάλιστα, ότι στην Τουρκία σε αντίθεση με την Ελλάδα δεν πρόκειται να συναντήσει γραφειοκρατικές εμπλοκές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επενδυτής περιμένει να δοθεί το «πράσινο φως» από το ΚΑΣ και να προχωρήσει η επένδυση .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!