Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Τον κοινωνικό ρόλο των εθελοντικών οργανώσεων εξήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
[News]: Τον κοινωνικό ρόλο των εθελοντικών οργανώσεων εξήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

[News]: Τον κοινωνικό ρόλο των εθελοντικών οργανώσεων εξήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η Δράμα πρώτος σταθμός της περιοδείας του στην Αν. Μακεδονία

Στο πολυσήμαντο κοινωνικό έργο που επιτελούν πολλές εθελοντικές οργανώσεις στη χώρα μας που προέρχονται μέσα από τη βάση της κοινωνίας των πολιτών, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στη Φιλόπτωχο Ένωση Κυρίων Δράμας, ένα από τα παλαιότερα κοινωνικά και φιλανθρωπικά σωματεία που ιδρύθηκε το 1904.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Δράμα όπου βρέθηκε σήμερα το πρωί, πρώτο σταθμό της επίσκεψής του στην Ανατολική Μακεδονία, μετά την ενημέρωση που είχε από την πρόεδρο της Ένωσης Κυριών Δράμας Αλίκη Τσιαμούρα και τη ξενάγηση που του έγινε στον ξενώνα ανοιχτής φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών και παιδιών, εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια το σωματείο στην ακριτική πόλη της Δράμας αλλά και στη δυναμική που απέκτησε καταφέρνοντας όπως είπε με αξιοπρέπεια, αποτελεσματικότητα και διακριτικότητα να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

Χαρακτήρισε την λειτουργία του σωματείου «φάρο αισιοδοξίας για το μέλλον» αλλά και «πιλότο» για το πως θα πρέπει να λειτουργούν και να οργανώνονται οι κοινωνικές δομές στη χώρα μας και κυρίως εκείνες οι δομές που προέρχονται από τη βάση του κοινωνικού συνόλου. Επισήμανε ότι σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα θα πρέπει όλοι να βάλουν πλάτη και να κάνουν ότι τους αναλογεί ενώ απευθυνόμενος προς την κ. Τσιαμούρα σημείωσε «εσείς κάνατε με το παραπάνω αυτό που σας αναλογούσε».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποσχέθηκε πως η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει θεσμικά όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες της κοινωνίας που έχουν μετρήσιμα αποτελέσματα και στοχεύουν στην προσφορά βοήθειας και ανακούφισης προς τους συνάνθρωπους μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!