Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Την καταδίκασαν για πράξη που έγινε 12 χρόνια μετά το θάνατό της
[News]: Την καταδίκασαν για πράξη που έγινε 12 χρόνια μετά το θάνατό της

[News]: Την καταδίκασαν για πράξη που έγινε 12 χρόνια μετά το θάνατό της

Απεβίωσε το 2000 αλλά κατηγορήθηκε για αδίκημα που έγινε το 2012

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έρχεται στη δημοσιότητα από τη rodiaki.gr και αφορά την καταδίκη μίας γυναίκας που απεβίωσε το 2000, σε φυλάκιση 6 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 5000 ευρώ από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου για αυθαίρετη δόμηση. Με την…λεπτομέρεια όμως, ότι η πράξη που φέρεται να διέπραξε, συνέβη 12 χρόνια μετά τον θάνατό της.

Στην ίδια υπόθεση κατηγορούμενος ήταν και ο 70χρονος γιος της, ο οποίος πληροφορήθηκε για την καταδίκη τη δική του και της πεθαμένης μητέρας του, από την Εφορία, η οποία πρόσφατα του έστειλε έγγραφο με το οποίο του ζητά να πληρώσει περισσότερα από 10.500 ευρώ, ως βεβαιωμένες οφειλές για την υπόθεση αυτή. Τώρα ο 70χρονος προσφεύγει εκ νέου, διά του δικηγόρου του κ. Μιχάλη Τεχνίτη, στη δικαιοσύνη με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να βγάλει άκρη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», όλα ξεκίνησαν στα μέσα Νοεμβρίου 2019 όταν ο 70χρονος έλαβε μία ειδοποίηση χρεών της ΑΑΔΕ (με ημερομηνία σύνταξης στις αρχές Οκτωβρίου 2019), στο σπίτι του στην πόλη της Ρόδου, όπου διαμένει τα τελευταία τριάντα χρόνια. Όταν πήρε το χαρτί από το τμήμα εσόδων της Εφορίας στα χέρια του ο 70χρονος, με έκπληξη διαπίστωσε ότι όφειλε και έπρεπε να καταβάλει το χρηματικό ποσό των 10.580 ευρώ!
Ύστερα από σχετική αναζήτηση στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. Ρόδου, τον πληροφόρησαν ότι επρόκειτο για την εναντίον του και εναντίον της μητέρας του καταδικαστική απόφαση με το ποσό της χρηματικής ποινής 5.000 ευρώ για τον κάθε ένα από αυτούς και τα δικαστικά έξοδα.

Άμεσα ο 70χρονος επικοινώνησε με το συνήγορό του κ. Μιχάλη Τεχνίτη, ο οποίος και ανέλαβε να διερευνήσει την υπόθεση προκειμένου να διαπιστωθεί για ποιο λόγο όφειλαν τα χρήματα αυτά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!