Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Η τηλεοπτική «μονομαχία» Μπακογιάννη-Ηλιόπουλου πριν τις εκλογές της Κυριακής
[News]: Η τηλεοπτική «μονομαχία» Μπακογιάννη-Ηλιόπουλου πριν τις εκλογές της Κυριακής

[News]: Η τηλεοπτική «μονομαχία» Μπακογιάννη-Ηλιόπουλου πριν τις εκλογές της Κυριακής

Οι θέσεις των δύο υποψηφίων για τα καίρια ζητήματα της πρωτεύουσας

Πραγματοποιήθηκε απόψε το τηλεοπτικό debate των δύο υποψηφίων για τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής στο Δήμο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και Νάσου Ηλιόπουλου, στην ΕΡΤ.

Οι δύο «μονομάχοι» κλήθηκαν να τοποθετηθούν σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες ενώ στο τέλος είχαν την ευκαιρία να θέσουν στον συνυποψήφιό τους, από μία ερώτηση ελεύθερου περιεχομένου.

Αρχικά ερωτήθηκαν για το ποιο ήταν το «άγχος» τους, το βράδυ των εκλογών. Ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε ότι τον ενδιέφερε πώς θα πάει η παράταξή του ενώ δήλωσε ότι το ποσοστό ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ο Νάσος Ηλιόπουλος σχολίασε πως αυτό που ήταν προτεραιότητα για εκείνον ήταν η μείωση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής ενώ τον προβλημάτισε και η χαμηλή συμμετοχή.

Για το ζήτημα της καθαριότητας, ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε ότι απαιτείται αλλαγή μοντέλου με έμφαση στην ανακύκλωση ενώ ο κ. Μπακογιάννης μίλησε για ένα αποτυχημένο μοντέλο και ένα νέο που θα έχει ως στόχο να «καθαρίσει η πόλη».

Σχετικά με το θέμα της ασφάλειας, ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε πως όλη η πόλη βιώνει ανασφάλεια, ότι χρειάζεται να φωτιστούν οι γειτονιές ενώ μίλησε και για σύμπραξη της ΕΛ.ΑΣ με τη δημοτική αστυνομία αλλά και με ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης. Από την πλευρά του ο κ. Ηλιόπουλος σχολίασε πως η ασφάλεια είναι δικαίωμα καθολικό ενώ στάθηκε στην ανάγκη να δοθούν κίνητρα για εμπορική δραστηριότητα.

Για το ζήτημα της βραχυχρόνιας μίσθωσης (airbnb), ο κ. Ηλιόπουλος μίλησε για όρια που πρέπει να τεθούν ενώ ο κ. Μπακογιάννης ανέφερει ότι χρειάζεται ένα ρυθμιστικό πλαίσιο και ένας συνολικός σχεδιασμός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!