Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Σε θρίλερ εξελίσσεται η διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
[News]: Σε θρίλερ εξελίσσεται η διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

[News]: Σε θρίλερ εξελίσσεται η διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Σενάρια για ανατροπή των δεδομένων μετά την πειθαρχική έρευνα σε βάρος ανώτατου δικαστικού λειτουργού
Στον απόηχο της έρευνας που διέταξε ο υπουργός Δικαιοσύνης σε βάρος ανώτατου δικαστικού λειτουργού, μετά από δημοσιεύματα που αφορούσαν σε θέματα που άπτονται σε προσωπική του σχέση, εκφράζονται ανησυχίες για απρόσμενες εξελίξεις στη διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες που έχει οριστεί για αύριο.

Τα σενάρια για ανατροπή των δεδομένων φούντωσαν μετά την πληροφορία ότι μετά από καρδιακό επεισόδιο νοσηλεύεται στην εντατική ο σύμβουλος Επικρατείας Αριστόβουλος-Γεώργιος Βώρος, γεγονός που θέτει εκ των πραγμάτων θέμα αναπλήρωσής του στην Ολομέλεια.
Η ασθένεια του κ. Βώρου δεν πυροδοτεί εξελίξεις, καθώς στην σύνθεση της Ολομέλειας του ΣτΕ έχουν οριστεί δύο αναπληρωματικοί σύμβουλοι. Ωστόσο, ο συνδυασμός των δυο γεγονότων, όπως εκτιμούν αρμόδιες πηγές, ενδεχομένως να θέσει εν αμφιβόλω την πραγματοποίηση της τρίτης διάσκεψης, καθώς οι αναπληρωτές που έχουν οριστεί είναι μόνο δύο.
Δικαστικές πηγές σημείωναν πως παρότι ήδη υπάρχουν δύο αναπληρωματικοί σύμβουλοι που μπορούν να καλύψουν τα κενά, δεν αποκλείεται, τελικά, να οδηγηθεί η διάσκεψη σε επ αόριστον αναβολή είτε άμεσα είτε λίγο αργότερα, εφόσον άλλος σύμβουλος Επικρατείας παρουσιάσει ανυπέρβλητο κώλυμα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!