Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [News]: Η Θεοπούλα πίσω από την μπάρα
[News]: Η Θεοπούλα πίσω από την μπάρα

[News]: Η Θεοπούλα πίσω από την μπάρα


Αθήνα 2057. Η Θεοπούλα/Λορέτα, στον καναπέ του σπιτιού της, κοιτάζει ένα από τα παλιά album της και ο νους της τρέχει προς τα πίσω, γυρνά 40 χρόνια πριν, τότε που θέλησε ν’ αποτυπώσει τη δικής της θετική στάση για τη ζωή σ’ ένα… cocktail. Ναι, ακριβώς, σ’ ένα cocktail.

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Αθήνα 2016. Η Θεοπούλα/Λορέτα πίσω από μια μπάρα, κάπου στο Χαλάνδρι. «Πώς ένα ποτό μπορεί ν’ αλλάξει τον κόσμο» αναρωτιέται. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να βρει την απάντηση, «μα μεταφέροντας ένα μήνυμα ελπίδας». «Silver lining», η λεπτή ασημένια γραμμή που δημιουργεί ο ήλιος όταν κρύβεται πίσω από τα σύννεφα. «Αυτό είναι», αναφωνεί.

Τα συστατικά ήταν ήδη έτοιμα, στο μυαλό της, και κάπως έτσι ξεκίνησε η συναρπαστική ιστορία μιας συνταγής που ήρθε για να μας υπενθυμίζει ότι πίσω από κάθε γκρίζο υπάρχει το φως.

Έπειτα, όλα ήταν απλά. Αρκούσε ένα shaker, για να φέρει τα πάνω κάτω στο λεπτό, να αναμίξει δόσεις ελπίδας και να τις μετατρέψει σε διακριτή αίσθηση. Bacardi Carta Blanca για τις δύσκολες στιγμές που μετά όμως γίνονται φωτεινές, παγωτό βανίλια γιατί στο τέλος της ημέρας είμαστε όλοι παιδιά και αναζητάμε αυτό που μας έκανε πάντα να ηρεμούμε, λίγη οξύτητα για να ισορροπήσει τη γλύκα, λίγη ένταση εσπεριδοειδών και μια νότα ανθόμελου για ν’ απελευθερωθούν οι γευστικές αισθήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!