Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 11 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Θεοδωράκης: Να γίνουν τα Σκόπια, Μακεδονία, με γεωγραφικό προσδιορισμό
[News]: Θεοδωράκης: Να γίνουν τα Σκόπια, Μακεδονία, με γεωγραφικό προσδιορισμό

[News]: Θεοδωράκης: Να γίνουν τα Σκόπια, Μακεδονία, με γεωγραφικό προσδιορισμό

«Η Εκκλησία δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει άποψη για θέματα πολιτικής»

Για τη θέση του Ποταμιού, τόσο στο Σκοπιανό ζήτημα, όσο και σε αυτό για τη διάταξη του πολυνομοσχεδίου που αφορά την απεργία, τοποθετήθηκε μέσω ραδιοφωνικών του δηλώσεων ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τάχθηκε υπέρ της χρήσης του όρου «Μακεδονία» με γεωγραφικό προσδιορισμό έναντι όλων, αλλά όχι στον αλυτρωτισμό των Σκοπιανών. «Να πάμε στις προηγούμενες αποφάσεις και να δούμε αν θέλουν βελτιώσεις. Αντί για τη σοβαρή συζήτηση, έχουμε τον Τσίπρα να παίζει πεντόβολα με τον Καμμένο», τόνισε αρχικά ο κ. Θεοδωράκης.

Ειδικά για τη στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας σχολίασε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Thema» πως ο Πάνος Καμμένος «είναι πολιτικός αλά καρτ που κοιτάζει την στενή πάρτη του και θυσιάζει τα εθνικά θέματα για το προσωπικό του κέρδος».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη, η Εκκλησία δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει άποψη για θέματα πολιτικής. «Μαζεύονται ως σώμα και λένε η Εκκλησία δεν θέλει λύση» παρατήρησε ο επικεφαλής του Ποταμιού κάνοντας την παραβολή «μπορεί να αποφασίζει το υπουργικό συμβούλιο τι θα πει η εκκλησία;».

Για τη στάση που θα κρατήσει μετά τις εκλογές το Κίνημα Αλλαγής, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι «το Ποτάμι λέει πέντε πράγματα, το ΠΑΣΟΚ λέει άλλα πέντε. Θα βρούμε τα πέντε σημαντικά και συγκεκριμένα πράγματα που αφορούν τη χώρα για να προχωρήσουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!