Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [News]: Το The Wine Bar στο Παλαιό Φάληρο σας μυεί στον κόσμο του οίνου
[News]: Το The Wine Bar στο Παλαιό Φάληρο σας μυεί στον κόσμο του οίνου

[News]: Το The Wine Bar στο Παλαιό Φάληρο σας μυεί στον κόσμο του οίνου


Οινόφιλοι ή μη, στο The Wine Bar θα βρείτε το στέκι που αναζητάτε για βραδιές με τους φίλους, κουβεντούλα και ένα ποτήρι καλό κρασί.

Ζεστός και φιλόξενος ο χώρος του επί της Λεωφόρου Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο, σας αγκαλιάζει αμέσως για να σας συστήσει στον μαγικό κόσμο του κρασιού.

Η δημιουργία του οφείλεται στην αγάπη του ιδιοκτήτη του στο καλό κρασί και το γεγονός ότι ήθελε να φέρει κοντά στο κοινό την έννοια του οίνου και των αποσταγμάτων γενικότερα, μέσα από ένα χώρο που θα συγκέντρωνε αρώματα και γεύσεις συναρπαστικές και άκρως ενδιαφέρουσες.

Η άκρως ενημερωμένη wine list του περιλαμβάνει περισσότερες από 700 ετικέτες κρασιού τόσο από τον ελληνικό όσο και από τον διεθνή αμπελώνα, ενώ στην περίπτωση που δεν θελήσετε να ανοίξετε ολόκληρο μπουκάλι σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 40 περίπου ετικέτες σε ποτήρι.

Επιπλέον, στη διάθεσή σας βρίσκονται έμπειροι sommeliers για να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας αλλά και να σας προτείνουν το κρασί που αρμόζει στην περίπτωσή σας. Όσοι δεν δηλώνετε ιδιαιτέρως λάτρεις του κρασιού στο The Wine Bar θα βρείτε premium αποστάγματα, αφρώδεις οίνους αλλά και πληθώρα σε μπύρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!