Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News]: «Θα δημιουργήσουμε κάτι θεαματικό στο Ελληνικό που δεν υπάρχει πουθενά σήμερα στην Ευρώπη»
[News]: «Θα δημιουργήσουμε κάτι θεαματικό στο Ελληνικό που δεν υπάρχει πουθενά σήμερα στην Ευρώπη»

[News]: «Θα δημιουργήσουμε κάτι θεαματικό στο Ελληνικό που δεν υπάρχει πουθενά σήμερα στην Ευρώπη»

Εκπληκτικές χαρακτηρίζει τις ευκαιρίες απασχόλησης που δημιουργούνται, ο ο πρόεδρος της Hard Rock International, Τζιμ Άλεν

Εκπληκτικές χαρακτηρίζει τις ευκαιρίες απασχόλησης που θα δημιουργήσει η επένδυση στο Ελληνικό, ο πρόεδρος της Hard Rock International Τζιμ Άλεν (Jim Allen), κάνοντας λόγο για σταθερές θέσεις εργασίας σε νέους, με έμφαση στο εγχώριο ανθρώπινο δυναμικό. Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ενόψει του διαγωνισμού για το Ολοκληρωμένο Τουριστικό Συγκρότημα με Καζίνο στο Ελληνικό , ο Τζιμ Άλεν (Jim Allen), πρόεδρος ενός εκ των επιχειρηματικών ομίλων που διεκδικούν το έργο, ξεδιπλώνει τα σχέδια του σχετικά με τη συγκεκριμένη επένδυση.

«Αν επιλεγεί η Hard Rock International, θα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι θεαματικό που, ειλικρινά, δεν υπάρχει πουθενά σήμερα στην Ευρώπη» τονίζει ο πρόεδρος της Hard Rock International και προτάσσει ως στόχο του ομίλου τη δημιουργία ενός παγκοσμίου φήμης προορισμού και ενός ολοκληρωμένου τουριστικού συγκροτήματος που δεν επικεντρώνεται στα τυχερά παιχνίδια, αλλά εστιάζει στην ψυχαγωγία και τη φιλοξενία. «Όταν δει κάποιος τη μεγάλη αυτή έκταση γης, τη θέα από το σημείο και την ευκολία στην πρόσβαση, διαπιστώνει αμέσως πως πρόκειται για κάτι απίστευτα τεράστιο» επισημαίνει.

Ξεχωριστή αναφορά κάνει στην Αθήνα, χαρακτηρίζοντας την διεθνή πόλη-πύλη, που λόγω της γεωγραφικής θέσης της διευκολύνει την πρόσβαση από άλλες περιοχές του κόσμου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!