Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [News]: Στο πλευρό του Τζαβέλλα (εμμέσως πλην σαφώς) ο ΠΣΑΠ
[News]: Στο πλευρό του Τζαβέλλα (εμμέσως πλην σαφώς) ο ΠΣΑΠ

[News]: Στο πλευρό του Τζαβέλλα (εμμέσως πλην σαφώς) ο ΠΣΑΠ

“Η υποβάθμιση ποδοσφαιριστών και η στοχοποίηση τους, δεν επιτρέπεται να έχουν θέση στο παιχνίδι μας”

Στο πλευρό του Γιώργου Τζαβέλλα στέκονται οι συνάδελφοί του. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με ανακοίνωσή του παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ του αμυντικού του ΠΑΟΚ που «υποβιβάστηκε» στη δεύτερη ομάδα για πειθαρχικούς λόγους. Χωρίς να γίνεται αναφορά στο όνομά του ή σε αυτό του «Δικεφάλου του Βορρά», ο ΠΣΑΠ κάνει λόγο για εξιλαστήρια θύματα και επαγγελματίες που υποβαθμίζονται και στοχοποιούνται. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«Το ποδόσφαιρο, ως παιχνίδι λαθών και έντονων συναισθημάτων, προκαλεί, συχνά, αντιδράσεις που θα μπορούσαν να αποφευχθούν, με καλύτερη διαχείριση των στιγμών και μεγαλύτερη ψυχραιμία. 
Όσοι έχουν παίξει ποδόσφαιρο, ακόμα και εάν σήμερα το υπηρετούν από άλλη θέση, ασφαλώς γνωρίζουν τη ψυχολογία του παιχνιδιού μας όπως και ότι όλοι είμαστε εδώ για τον ίδιο σκοπό. Για το καλό του παιχνιδιού, το οποίο πρέπει να προστατεύουμε, προσπαθώντας να το βελτιώσουμε, ακόμα και μέσα από διαφωνίες, που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο της λειτουργίας μιας ομάδας, αλλά, πρέπει να εκφράζονται δίχως εν θερμώ τοποθετήσεις, που δεν ωφελούν σε τίποτα. 
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών αντιτίθεται σε κάθε μορφής υπερβολές, όπως και σε χαρακτηρισμούς που προσβάλλουν, μειώνουν και απαξιώνουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!