Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [News]: Στίβι Γουόντερ: Μισέλ Ομπάμα θα είσαι πάντα η Πρώτη Κυρία
[News]: Στίβι Γουόντερ: Μισέλ Ομπάμα θα είσαι πάντα η Πρώτη Κυρία

[News]: Στίβι Γουόντερ: Μισέλ Ομπάμα θα είσαι πάντα η Πρώτη Κυρία

Η Μισέλ Ομπάμα εμφανίστηκε στο The Tonight Show του Jimmy Fallon και ο Γουόντερ της αφιέρωσε τα τραγούδια Isn’t She Lovely και My Cherie Amour, όπως τα διασκεύασε ειδικά για την περίσταση

«Θα είσαι πάντα η Πρώτη Κυρία στο μυαλό μας», τραγούδησε ο Στίβι Γουόντερ και η Μισέλ Ομπάμα δάκρυσε ακούγοντάς το.

Η Μισέλ Ομπάμα εμφανίστηκε στο The Tonight Show του Jimmy Fallon και ο Γουόντερ της αφιέρωσε τα τραγούδια Isn’t She Lovely και My Cherie Amour, όπως τα διασκεύασε ειδικά για την περίσταση.

«Σ’ αγαπώ Μισέλ» ξεκίνησε να λέει ο μουσικός θρύλος και πρόσθεσε: «Πρέπει να σας πω, έγραψα αυτό το τραγούδι, αλλά άλλαξα λίγο τις λέξεις».

«Αγάπη μου Μισέλ, σ’ αγαπώ σαν καλοκαιρινή μέρα. Αγάπη μου Μισέλ, τόσο γλυκιά όπως τα λουλούδια που ανθίζουν τον Μάιο. Αγάπη μου Μισέλ, είσαι η μόνη που λατρεύουμε. Θα είσαι πάντα η Πρώτη Κυρία στο μυαλό μας», της τραγούδησε κι αυτή δάκρυσε.

Μετά από το τραγούδι ο Γουόντερ κάθισε δίπλα στην Μισέλ λέγοντας: «Κρατάω το χέρι της Πρώτης Κυρίας, μην το πείτε στον Πρόεδρο, αλλά κρατάω το χέρι της Πρώτης Κυρίας».

Στη συνέχεια ο 66χρονος σταρ αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που συνάντησε τον Μπαράκ Ομπάμα όταν ήταν υποψήφιος για γερουσιαστής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!