Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Στη Δικαιοσύνη για απιστία ο Ανδρέας Μαρτίνης
[News]: Στη Δικαιοσύνη για απιστία ο Ανδρέας Μαρτίνης

[News]: Στη Δικαιοσύνη για απιστία ο Ανδρέας Μαρτίνης

Ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς επρόκειτο να βρεθεί σήμερα
Έξι μήνες μετά την προφυλάκιση του, ο άλλοτε πρόεδρος στον Ερυθρό Σταυρό και το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέας Μαρτίνης, καλείται και πάλι να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης αυτή τη φορά κατηγορούμενος για απιστία στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος. Η υπόθεση αφορά νοσήλια και εξετάσεις εκατομμυρίων ευρώ που φέρονται να μην πλήρωσαν ασθενείς με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.  
 
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στη λίστα των ασθενών που δεν έβαλαν το χέρι στην τσέπη, αποδεχόμενοι την σχετική προσφορά του Ανδρέα Μαρτίνη, καταγράφονται περισσότερα από 50 ονόματα μεταξύ των οποίων πρώην πρωθυπουργοί και στενοί συγγενείς τους, πρώην υπουργοί, βουλευτές, γενικοί γραμματείς υπουργείων, άνθρωποι των Τεχνών και δημοσιογράφοι. Η ζημιά που προκλήθηκε στο Ερρίκος Ντυνάν εκτιμάται ότι είναι μεγαλύτερη των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, ο ανακριτής κατά της διαφθοράς , σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να επικέντρωσε την έρευνα του μόνο στις περιπτώσεις που είχαν  κατώτερο πλαφόν τις 3.000 ευρώ καθώς είναι χιλιάδες εκείνες των ασθενών που εμφανίζονται να εξετάστηκαν ή να νοσηλεύτηκαν, χωρίς να πληρώσουν το σύνολο του τιμήματος που τους αντιστοιχούσε.
 
Οι γενναίες εκπτώσεις , φέρονται να έφταναν ακόμη και το 100% ενώ είναι χαρακτηριστική η περίπτωση ασθενή που έπρεπε να καταβάλει 355.000 ευρώ και τελικά χρεώθηκε μόλις 5.000 ευρώ, τα οποία πλήρωσε το ασφαλιστικό του ταμείο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!