Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: ΣτΕ: Επεισοδιακή συζήτηση για την έκδοση του «Mr Bitcoin»
[News]: ΣτΕ: Επεισοδιακή συζήτηση για την έκδοση του «Mr Bitcoin»

[News]: ΣτΕ: Επεισοδιακή συζήτηση για την έκδοση του «Mr Bitcoin»

Αιτήματα αναβολής, διακοπής και εξαίρεσης σημάδεψαν την μαραθώνια συζήτηση ενώπιον της Ολομέλειας

Αντιπαραθέσεις, αιτήματα αναβολής και διακοπής αλλά και εξαιρέσεως σημάδεψαν την μαραθώνια συζήτηση ενώπιον της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για την έκδοση έκδοση του επονομαζόμενου «Mr Bitcoin» , Αλεξάντερ Βίννικ στη Γαλλία.

«Πρωταγωνίστρια» κατά τη διάρκεια της συζήτησης για ακύρωση της απόφασης του υπουργού Δικαιοσύνης για την παράδοση του «Mr Bitcoin» αρχικά στις γαλλικές αρχές και στη συνέχεια στις Η.Π.Α και μετά τη Ρωσία όπως επιθυμεί ο ίδιος αναδείχθηκε η νομική εκπρόσωπος του Ρώσου, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Νωρίς το πρωί η κα. Κωνσταντοπούλου αιτήθηκε την αναβολή της συζήτησης σε μια τοποθέτηση που διήρκησε περίπου 1,5 ώρα και προκάλεσε την αντίδραση των συναδέλφων της που ανέμεναν την εκδίκαση της υπόθεσης των αναδρομικών.

Το αίτημα απορρίφθηκε, ωστόσο, η κ. Κωνσταντοπούλου επανήλθε αργά το απόγευμα μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για τα αναδρομικά των συνταξιούχων ζητώντας εκ νέου αναβολή ή διακοπή της διαδικασίας. Είχε προηγηθεί η διαμαρτυρία της για την αλλαγή στη σειρά εκδίκασης των υποθέσεων αλλά και αίτημα εξαίρεσης μέλους του δικαστηρίου που στο παρελθόν είχε διατελέσει σύμβουλος στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η Ολομέλεια είπε διπλό «όχι» στα αιτήματα της κ. Κωνσταντοπούλου και η πρόεδρος του Δικαστηρίου Αικ. Σακελλαροπούλου ζήτησε την αυτοεξαίρεση της καθώς νωρίτερα η κ. Κωνσταντοπούλου είχε στραφεί σε βάρος της αναφερόμενη ακόμα και σε δημοσιεύματα που την εμφάνιζαν ως ένα από τα πρόσωπα που συζητούνται για την θέση του προέδρου της Δημοκρατίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!